x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi E-Fotbal | România se califică în optimile Play-Off-ului și va juca pentru un loc la Cupa Mondială

E-Fotbal | România se califică în optimile Play-Off-ului și va juca pentru un loc la Cupa Mondială

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2023   •   07:20
E-Fotbal | România se califică în optimile Play-Off-ului și va juca pentru un loc la Cupa Mondială
Sursa foto: Echipa națională de e-Fotbal a României

Echipa națională de eFotbal a României, reprezentată de Cosmin Petrescu și Răzvan Puiu, a reușit vineri să se califice în optimile Play-Off-ului turneului final FIFAe Nations Series 2023, echivalentul Cupei Mondiale la fotbal.

Cei doi vor juca sâmbătă pentru un loc la Cupa Mondială. La finalul zilei, România s-a clasat pe locul 4 în grupa D, cu 8 puncte.

În faza optimilor, România va întâlni naționala Germaniei, câștigătoarea grupei B, în dublă manșă. O victorie la general înseamnă calificarea la turneul final.

Dacă pierde duelul cu Germania, naționala României va evolua în sferturile de finală – second chance, unde va întâlni Norvegia sau Danemarca. Dacă trece de faza sferturilor – second chance, duminică se vor juca meciurile din semifinale, unde se vor decide ultimele echipe calificate.

Rezultatele înregistrate vineri:

România – Anglia 2-4
Suedia – România 3-1
România – Finlanda 2-2
Elveția – România 0-1

Pentru a ajunge în Play-Off, naționala României a trecut de două tururi de calificare. În precedenta rundă, cea de Main Stage, România a încheiat pe locul 4 în Grupa A, avansând în optimile de finală și obținând ulterior calificarea în Play-Off după dubla cu Scoția, câștigată cu 6-4 la general.

 

(sursa: Mediafax)

×