x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CE de scrimă: Echipa feminină de spadă a României, campioană continentală! Băieţii au ratat calificarea în finală

CE de scrimă: Echipa feminină de spadă a României, campioană continentală! Băieţii au ratat calificarea în finală

19 Iul 2011   •   17:05
CE de scrimă: Echipa feminină de spadă a României, campioană continentală! Băieţii au ratat calificarea în finală

UPDATE 19.59: Echipa feminina de spada a Romaniei a devenit campioana europeana la Sheffield, dupa ce a invins in finala Rusia. In componenta Simona Alexandru, Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Loredana Iordachioiu, Romania, campioana mondiala in 2010, la Paris, a cucerit titlul continental dupa ce a trecut in ultimul act, cu 45-31, de spadasinele din Rusia

UPDATE 15:36 Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta, marti, cu Rusia pentru medaliile de aur in concursul de spada din cadrul Campionatelor Europene de scrima de la Sheffield, dupa ce a dispus in semifinale de Franta cu scorul de 45-38.

In cealalta semifinala, Rusia a intrecut Estonia cu scorul de 45-42.

Finala va avea loc cu incepere de la ora 18:35.

Echipa masculina de sabie, formata din Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu si Cosmin Hanceanu, a ratat finala continentala dupa ce a pierdut, marti, scor 29-45, intalnirea cu Italia din semifinale.

Tricolorii vor evolua in finala mica, pentru medalia de bronz, de la ora 18:00, impotriva Rusiei, care a fost invinsa, cu scorul de 45-35, de Germania.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Anca Maroiu, Ana Maria Branza, Simona Alexandru si Loredana Iordachioiu, s-a calificat, marti, in semifinalele Campionatelor Europene de scrima de la Sheffield, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Romania, campioana mondiala in 2010, a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 43-37, reprezentativa Ungariei, formata din Dorina Budai, Emese Szasz, Edina Antal si Edina Bekefi.

In semifinale, care vor incepe la ora 14:00, Romania va intalni selectionata Frantei, formata din Sarah Daninthe, Laura Flessel-Colovic, Maureen Nisima si Jose Jacques Andre Coquin, care a trecut, cu scorul de 45-41, de formatia Poloniei.

In cealalta semifinala se vor intalni echipele Estoniei si Rusiei. Estonia a trecut, in sferturile de finala, cu scorul de 45-38, de reprezentativa Germaniei, iar Rusia a invins, cu scorul de 45-32, reprezentativa Italiei.

×