x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cum a raspuns Simona Halep atacurilor lansate impotriva sa, dupa ce a anuntat ca nu va juca pentru Romania

Cum a raspuns Simona Halep atacurilor lansate impotriva sa, dupa ce a anuntat ca nu va juca pentru Romania

06 Apr 2015   •   18:41
Cum a raspuns Simona Halep atacurilor lansate impotriva sa, dupa ce a anuntat ca nu va juca pentru Romania

Simona Halep a starnit numeroase comentarii, dupa ce a anuntat ca nu va juca pentru Romania in partida cu Canada, in cadrul Fed Cup, ce va avea loc pe 18-19 aprilie, la Montreal.
Majoritatea acestor critici viza faptul ca neparticiparea sa in aceasta competitie ar fi fost cauzata de pachetul financiar nesatisfacator asigurat de Federatia Romana de Tenis.

George Cosac, presedintele FRT, a vorbit despre un gest altruist al Simonei, care a donat banii pe care urma sa-i primeasca dupa meciul cu Spania, 12.500 de euro, unor copii care practica tenisul, si care elimina definitiv orice speculatie cu privire la o eventuala nemultumire a sa din acest punct de vedere.

"Simona Halep nu vine la Fed Cup sa joace pentru bani. Totul timpul ea a spus ca joaca pentru Romania. Din pacate, asa cum spuneam nu cu mult timp in urma, din cauza programului extrem de incarcat, dar si a contractelor pe care trebuie sa le onoreze, ea nu are cum sa fie alaturi de fete la aceste meciuri din Canada. Banii care vor veni de la federatia internationala, cred eu ca aproape 50.000 de euro, vor fi impartiti in mod egal intre fetele care au fost prezente la Galati, la partida cu Spania. Simona Halep a anuntat ca partea ei va fi donata unor copii dornici sa faca tenis", a declarat George Cosac pentru Sport News.

×