x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Dulgheru şi Niculescu s-au calificat în turul doi la Wimbledon.

Dulgheru şi Niculescu s-au calificat în turul doi la Wimbledon.

20 Iun 2011   •   15:27
Dulgheru şi Niculescu s-au calificat în turul doi la Wimbledon.

Jucatoarea romana Alexandra Dulgheru, locul 39 WTA, s-a calificat in aceasta seara in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Dulgheru, care anul trecut a ajuns in turul trei al competitiei, a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Jill Craybass (SUA), pozitia 107 in ierarhia mondiala.

In turul doi, Alexandra Dulgheru o va intalni pe Svetlana Kuznetova (Rusia), cap de serie numarul 12 si pozitia 12 in clasamentul mondial, care a trecut, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, de Shuai Zhang (China), locul 83 WTA. Dulgheru si Kuznetova nu s-au intalnit niciodata pana in acest moment.

De asemenea, Monica Niculescu, locul 46 WTA, s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe Sybille Bammer (Austria), pozitia 149 in ierarhia mondiala. In turul doi, Monica Niculescu o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), cap de serie numarul 15 si locul 15 WTA, si Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), pozitia 76 in clasamentul mondial.

Pentru calificarea in turul doi la Wimbledon, Dulgheru si Niculescu vor incasa cate 20.125 de lire sterline. Romania mai este reprezentata in primul tur de la Wimbledon de Irina-Camelia Begu si Simona Halep pe tabloul feminin si de Victor Hanescu pe tabloul masculin.

×
Subiecte în articol: tenis wimbledon sporturi alexandra dulgheru