x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gabriela Ruse, calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian și Bulgaru eliminate

Gabriela Ruse, calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian și Bulgaru eliminate

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   07:47
Gabriela Ruse, calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian și Bulgaru eliminate
Sursa foto: Hepta

Gabriela Ruse a reușit marți seara să obțină calificarea în turul secund al tabloului de calificări de la ultimul Grand Slam al anului, US Open. Jaqueline Cristian și Miriam Bulgaru au părăsit competiția preliminară, fiind învinse în turul de debut.

Gabriela Ruse (166 WTA) a avut nevoie de 66 de minute pentru a o învinge cu 6-2, 6-2 pe franceza Kristina Mladenovic (185 WTA) și se va confrunta în turul doi cu maghiara Dalma Galfi (117 WTA).

Joi noaptea Jaqueline Cristian și Miriam Bulgaru au fost învinse în primul tur al calificărilor, părăsind astfel competiția.

Cristian (100 WTA) a fost depășită de Iryna Shymanovich (162 WTA), în minim de seturi, cu 6-3, 6-1, în timp ce Bulgaru (214 WTA) a fost eliminată de indianca Ankita Raina (162 WTA).

În competiția feminină se mai află și Irina Bara (215 WTA), care o va înfrunta miercuri seara pe germana Noma Noha Akugue (144 WTA).

România are un reprezentant și pe tabloul masculin de calificare, unde Nicholas David Ionel (221 ATP) va juca tot miercuri seara cu australianul Marc Polmans (175 ATP).

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela ruse us open