x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gallovits şi Niculescu, eliminate în primul tur

Gallovits şi Niculescu, eliminate în primul tur

de Mihai Morcovescu    |    31 Aug 2010   •   00:00
Gallovits şi Niculescu, eliminate în primul tur
Sursa foto: /Zimbio

În prima zi la US Open România a rămas fără două dintre cele cinci jucătoare înscrise pe tabloul principal de simplu, după ce Edina Gallovits şi Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur al concursului de la Flushing Meadow.

Edina a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-2, de a 13-a favorită a concursului cu premii în valoare de 22,7 milioane de dolari, Marion Bartoli (Franţa), în timp ce Monica, ajunsă pe tabloul principal după ce a jucat în calificări, a cedat în faţa Victoriei Azarenka (Belarus, nr. 13) de abia în "decisiv", scor 0-6, 7-5, 1-6. Pentru prezenţa în turul inaugurual, ambele jucătoare române vor primi câte un cec de 19.000 de dolari.

Pe tabloul feminin de simplu feminin se mai află trei jucătoare din România: Alexandra Dulgheru (nr. 25), Simona Halep şi Sorana Cârstea. Astăzi, în cea de-a doua zi a ultimului turneu de Grand Slam al anului, Halep va juca pe arena Arthur Ashe împotriva sârboaicei Jelena Jankovici, Cârstea o va întîlni pe Sofia Arvidsson (Suedia), iar Dulgheru va juca în compania franţuzoaicei Julie Coin.

×
Subiecte în articol: us open