x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gimnastică - Koczi, doar al 18-lea la individual

Gimnastică - Koczi, doar al 18-lea la individual

15 Aug 2008   •   00:00
Gimnastică - Koczi, doar al 18-lea la individual

Înaintea finalei la individual compus, Flavius Koczi (foto) spera într-o clasare între primii şase. Ratările de la paralele şi bară l-au aruncat însă doar pe locul 18, cu un total de 89,575 de puncte, sub cel obţinut în calificări şi foarte departe de aşteptările sale.



Înaintea finalei la individual compus, Flavius Koczi (foto) spera într-o clasare între primii şase. Ratările de la paralele şi bară l-au aruncat însă doar pe locul 18, cu un total de 89,575 de puncte, sub cel obţinut în calificări şi foarte departe de aşteptările sale. Românul a început destul de bine concursul, după primele două rotaţii, inele (nota 14,550) şi sărituri (16,450), el fiind al patrulea în clasamentul provizoriu. Ezitările de la paralele, unde a obţinut una dintre cele mai mici note din întregul concurs (13,525), şi ratarea de la bară (14,475) l-au aruncat tocmai pe locul 22. S-a mai redresat la sol (14,900) şi la cal cu mînere (15,425), dar nu suficient încît să urce mai mult în clasament.

"Sînt foarte supărat, pentru că puteam intra în primii şase. Din păcate, greşelile de la echipe s-au repetat şi acum. La paralele nu mi-au ieşit toate elementele, ceea ce a făcut să mi se scadă mult din nota de plecare. Asta m-a demora­lizat. Apoi a venit bara, unde am pus mîna jos. Să sperăm ca va fi mai bine în finala la sărituri", a declarat abătut fostul campion european la cal.

×
Subiecte în articol: jo 2008