x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Begu a învins-o pe Jaqueline Cristian şi s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open

Irina Begu a învins-o pe Jaqueline Cristian şi s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open

20 Iul 2017   •   19:45
Irina Begu a învins-o pe Jaqueline Cristian şi s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Irina Begu (58 WTA) a învins-o, joi, pe Jaqueline Cristian, beneficiara unui wild card, în duelul româncelor din optimile de finală ale BRD Bucharest Open şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului găzduit în aceste zile de Arenele BNR.

În vârstă de 19 ani, Jaqueline Cristian (341 WTA) a început în forţă partida reuşind spre suprinderea tuturor să se desprindă la 4-1 în primul set. Beneficiind însă de experienţă dar şi de un prim serviciu mai bun, Begu a reuşit să întoarcă jocul în favoarea sa şi să câştige setul cu 6-4.

Setul doi a fost unul practic fără istoric deoarece Jaqueline Cristian nu a mai reuşit să câştige nici măcar un ghem, partida încheindu-se într-o oră şi 24 de minute. Ea a părăsit însă competiţia în aplauzele spectatorilor care au apreciat efortul şi curajul arătat în cele două partide disputate pe Terenul Central din cadrul Arenelor BNR.

Aflată la început de carieră, Jaqueline Cristian rămâne cu satisfacţia din turul I când a reuşit prima victorie pe tabloul principal al unui turneu WTA, 4-6, 6-4, 6-2 cu Katerina Kozlova din Ucraina.

De partea cealaltă, Irina Begu, favorită numărul 7 şi a doua jucătoare română în sferturile de finală după Ana Bogdan, va primi pentru calificare 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA. Ea o va întâlni în meciul următor pe franţuzoaica Pauline Parmentier, cea care a trecut în prima partidă a zilei de favorita numărul 5, Elise Mertens (Belgia), în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4.
www.agerpres.ro

×