x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihai Paul a semnat cu campioana "U" Mobitelco Cluj.

Mihai Paul a semnat cu campioana "U" Mobitelco Cluj.

22 Iun 2011   •   07:16
Mihai Paul a semnat cu campioana "U" Mobitelco Cluj.

Conducerea echipei masculine de baschet "U" Mobitelco BT Cluj a anuntat, marti, transferul lui Mihai Paul, care in sezonul anterior a evoluat la CSM Bucuresti.

"Am incercat sa mentinem structura lotului de anul trecut, care a functionat, dar am simtit si nevoia de sange proaspat in cadrul echipei. Mihai Paul are deja experienta mare, atat in Divizia A, cat si la echipa nationala, si a dovedit ca este un sportiv valoros. Eu sper ca, impreuna cu noii lui colegi, sa isi dovedeasca valoarea si sa ne ajute sa ne aparam titlul in viitorul sezon", a declarat antrenorul campioanei Romaniei, Marcel Tenter, la putin timp dupa anuntul oficial.

La randul sau, presedintele executiv Mircea Cristescu a precizat: "Este un jucator care poate fi compatibil cu echipa pe care am avut-o in sezonul proaspat incheiat si care ne poate aduce un plus de viteza, de precizie si chiar de creativitate".

Mihai Paul s-a declarat incantat de transferul la Cluj. "Am mai avut discutii cu Marcel Tenter, cand eram la lotul national, el m-a convins mai ales prin rezultatele de anul acesta. Acest transfer este exact ce mi-am dorit si sper sa avem cat mai multe succese impreuna, inclusiv pe plan european. Pe fani ii asteptam alaturi de noi, nici nu ma indoiesc ca asa va fi. Sunt fericit ca o sa am parte de atmosfera binecunoscuta de la Cluj!",a spus noul jucator al campioanei.

In varsta de 29 de ani, Mihai Paul a mai jucat in cariersa sa la CSM Bucuresti, BCMUS Pitesti, Dinamo Bucuresti, Elba Timisoara si CSU Ploiesti, in Divizia A, dar a avut parte si de o experienta in Costa Rica, la Escazu si Fedelitas.

×