x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Echipa de polo pe apă a României s-a calificat, după 13 ani, la turneul final al Cupei Mondiale

Echipa de polo pe apă a României s-a calificat, după 13 ani, la turneul final al Cupei Mondiale

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   20:15
Echipa de polo pe apă a României s-a calificat, după 13 ani, la turneul final al Cupei Mondiale
Sursa foto: FR Polo

Echipa de polo pe apă a României s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale, care va avea loc în perioada 30 iunie - 2 iulie la Los Angeles. România a învins duminică echipa Chinei, cu scorul de 18-9.

„România se califică după 13 ani la Finala Cupei Mondiale! Ce turneu au făcut băieții noștri! Ce dăruire pentru sport! Într-un meci în care am dominat din primele minute China, reușim să îi învingem cu scorul de 18-9. Jucătorul meciului a fost desemnat Andrei Neamțu”, anunță federația Română de Polo.

Turneul final al Cupei Mondiale va avea loc în perioada 30 iunie - 2 iulie la Los Angeles.

„Printre susținătorii noștri din Berlin s-a aflat și Ambasadorul României în Germania, Adriana Stănescu, iar pe aceasta cale dorim să mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de echipă. Echipele naționale de polo ale României demonstrează că au viitor în acest sport. Prin aceste victorii, sportivii români arată că acest sport este pe drumul cel bun la nivel internațional”, adaugă FRP.

×
Subiecte în articol: polo pe apa turneul final