x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rapid București, a doua înfrângere în EHF Champions League

Rapid București, a doua înfrângere în EHF Champions League

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2023   •   20:27
Rapid București, a doua înfrângere în EHF Champions League
Sursa foto: Facebook Handbal Rapid București

Handbalistele de la Rapid București au fost învinse duminică după-amiază, în deplasare, de danezele de la Team Esbjerg, scor 35-30 (18-13), într-un meci contând pentru runda a 11-a a grupei B, din Liga Campionilor la handbal feminin.

După primele minute de joc mai echilibrate, Esbjerg a preluat inițiativa și a ajuns să conducă și cu 6 goluri în prima repriză, încheiată cu 18-13.

Danezele au continuat să domine și în repriza secundă, ducând avantajul până la 11 goluri (27-16), moment în care au redus turația permițând rapidistelor să se apropie, dar nu atât cât să pună în pericol victoria.

Reistad, cu 15 goluri, a fost golghetera celor de la Team Esbjerg, în timp ce pentru Rapid București, Gutierrez a marcat 9 goluri şi Buceschi 5.

Rapid se află acum pe locul 4 în clasamentul grupei B, cu 16 puncte, loc pe care nu-l mai poate pierde matematic, cu trei etape înainte de final având 7 puncte avans față de următoarea clasată, Buducnost. Ceea ce înseamnă totodată și că este matematic calificată în optimile competiției.

În schimb, Rapid mai are șanse de a obține unul din primele două locuri, care duc direct în sferturile de finală, fiind la doar 2 puncte de locul 2, ocupat de Gyor, și la 3 de prima clasată, Metz, care are 19 puncte.

Sâmbăta viitoare, Rapid întâlnește pe teren propriu echipa Kastamonu GSK, pe care în tur a învins-o în deplasare cu 33-26.

Ultimele două meciuri sunt cu Metz în deplasare și cu Lokomotiv Zagreb, pe teren propriu, nu înainte însă, de derby-ul cu CSM București, din 30 ianuarie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti EHF Champions League