x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Două parade ale lui Niczuly încetinesc cursa de urmărire a lui CFR Cluj după FCSB

Două parade ale lui Niczuly încetinesc cursa de urmărire a lui CFR Cluj după FCSB

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   23:50
Două parade ale lui Niczuly încetinesc cursa de urmărire a lui CFR Cluj după FCSB
Sursa foto: Sepsi OSK

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj au remizat vineri în primul meci al etapei a doua a play off-ului Superligii la fotbal. La capătul unui meci cu multe faze de poartă, scorul final a fost 1-1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

Ștefănescu a deschis scorul pentru gazde cu un șut în diagonală din careu, după o fază frumos construită de Sepsi, Kallaku servindu-l demarcat pe autorul golului din minutul 9.

CFR Cluj a egalat peste 12 minute, după un corner executat de Deac și fructificat cu capul de Boben, care a devenit astfel al 17-lea jucător care marchează în acest sezon pentru CFR Cluj.

După o primă repriză cu multe faze frumoase de poartă, cu un incident în careu, suspect de penalty, neconfirmat de VAR, dar și cu o paradă spectaculoasă a portarului gazdelor Roland Niczuly, repriza secundă a fost anostă și lipsită de ocazii remarcabile.

Primul șut ce a cadrat spațiul porții a fost înregistrat după o jumătate de oră, iar cea mai clară ocazie de gol a fost consemnat pe finalul minutelor suplimentare de joc, când șutul lui Avounou a fost scos de sub transversală de Niczuly.

CFR Cluj ratează șanse de a se apropia de FCSB și să treacă temporar pe poziția a doua în clasament, dar egalează pe Universitatea Craiova și pe Rapid București, cu 28 de puncte, pe locul 3.

Sepsi Osk e în continuare pe poziția a șasea, cu 23 de puncte, cu un singur punct în două etape, exact ca și adversara CFR Cluj.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj fcsb