x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi TENIS DE MASĂ / Elizabeta Samara, victorie în turul I

TENIS DE MASĂ / Elizabeta Samara, victorie în turul I

19 Aug 2008   •   00:00
TENIS DE MASĂ / Elizabeta Samara, victorie în turul I

11:00 • Sportiva română Elizabeta Samara a învins-o pe jucătoarea congoleză Fen Yang şi a obţinut calificarea în turul al doilea al turneului feminin de simplu la tenis de masă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Sportiva română Elizabeta Samara a învins-o pe jucătoarea congoleză Fen Yang şi a obţinut calificarea în turul al doilea al turneului feminin de simplu la tenis de masă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.


SPRE MEDALIE. Românca a cîştigat uşor meciul din turul I în compania lui Fen Yang, partida închiedu-se după doar 23 de minute, cu scorul de 4-1 (11-4, 11-2, 6-11, 11-4, 11-6). În turul II, Elizabeta Samara va juca în compania reprezentantei Belarusului, Viktoria Pavlovich, iar dacă va reuşi să cîştige şi această partidă, românca o va întîlni pe favorita numărul unu a turneului, jucătoarea din China, Zhang Yining.
De asemenea, în turul al doilea va debuta şi cealaltă reprezentantă a României pe tabloul feminin de simplu, Daniela Dodean. Românca va disputa primul meci al turneului în compania cîştigătoarei partidei dintre Kim Jong (Coreea de Nord) şi Fabiola Ramos (Venezuela). (V.A.)


×
Subiecte în articol: jo 2008