x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihaela Cambei, trei medalii de aur și două recorduri continentale la europeanul de haltere

Mihaela Cambei, trei medalii de aur și două recorduri continentale la europeanul de haltere

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2023   •   22:31
Mihaela Cambei, trei medalii de aur și două recorduri continentale la europeanul de haltere
Sursa foto: Hepta

Delegația României a debutat sâmbătă cu trei medalii de aur și două de argint la Campionatul European de Haltere de la Yerevan, din Armenia. Medaliile de aur au fost câștigate de Mihaela Cambei, în limitele categorie 45 kg, iar cele de argint de Cosmina Pană, la 45 kg.

Mihaela Cambei a devenit triplă campioană europeană de seniori la Yerevan, după ce s-a impus la toate cele trei probe ale categoriei 49 Kg, unde a terminat cu totalul de 198 kg, 92 kg, la stilul smuls si 106 Kg, la stilul aruncat.

Mihaela Cambei a stabilit și două noi recorduri europene, la stilul smuls și la total cu 92, respectiv 198 kg.

În cadrul aceleași categorii, Monica Csengeri evoluat nesatisfăcător în competiție, după ce a ratat toate cele 6 încercări (84 Kg la stilul smuls și 97 la stilul aruncat).

Anterior, Cosmina Pană a terminat pe locul 2 la total, cu 153 Kg, și la stilul smuls, cu 70 kg, clasându-se pe locul 4 la stilul aruncat, unde a reușit să ridice 83 Kg.

Coechipiera sa Bianca Dumitrescu a obținut o clasare pe locul 4, la stilul smuls, cu o performanță de 67 kg și două clasări pe locul 5, la aruncat și la total cu 81 kg și 148 kg.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×