x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victoria Azarenka a leşinat în timpul unui meci!

Victoria Azarenka a leşinat în timpul unui meci!

de Mihai Morcovescu    |    02 Sep 2010   •   00:00
Victoria Azarenka a leşinat în timpul unui meci!
Sursa foto: /Reuters

Victoria Azarenka, cap de serie numărul 10 la US Open, a leşinat, miercuri, în timp ce se pregătea să servească în meciul cu argentinianca Gisela Dulko, contând pentru turul secund al ultimului turneu de Grand Slam al anului. După ce a primit primele îngrijiri medicale, jucătoarea din Belarus a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile,.

Azarenka s-a prăbuşit pe teren în momentul în care servea la scorul de 1-5, 15-30, după 34 de minute de joc disputat pe o temperatură ridicată. Corpul medical s-a apropiat imediat de jucătoare, care nu mai mişca, luându-i pulsul şi anunţând imediat abandonul acesteia. Victoria a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile.

Victoria Azarenka se calificase în turul 2 al turneului de la Flushing Meadow după ce o eliminase pe Monica Niculescu.

În turul următor, Gisela Dulko o va întâlni pe învingătoarea din partida Anastasia Pavliucenkova (Rusia, nr. 20), şi Sania Mirza (India). "Victoria a fost dusă la spital, deci cred că este vorba despre ceva serios. Sper că îşi va reveni cât mai curînd. Eu sunt obişnuită să joc pe o asemenea vreme, însă în prima zi am fost ameţită când m-am antrenat. Este dificil să joci în asemenea condiţii", a comentat Dulko incidentul.

×
Subiecte în articol: us open