x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Start neconvingator

Start neconvingator

02 Aug 2004   •   00:00

Giulestenii au jucat slab la Iasi, dar si asa au reusit sa obtina toate cele 3 puncte. La Victoria Rapidului au contribuit reflexele portarului Emilian Dolha si jocul haotic al gazdelor.

SORIN ANGHEL - Iasi

Chiar daca a reusit sa obtina victoria, Rapidul nu a convins la Iasi, jocul formatiei pregatite de Razvan Lucescu prezentand destule carente, mai ales in linia de mijloc, acolo unde lipsa unui coordonator precum renegatul Zyiati s-a cunoscut in mod evident.

SLABI. Veniti cu un aer superior in dealul Copoului, giulestenii au dominat partida mai mult datorita experientei decat jocului de pase de la mijlocul terenului. "Ma asteptam la ceva mai mult de la jucatorii mei, avand in vedere ca a fost vorba de prima etapa. Dar pana la urma o victorie este o victorie si ramane ca pana la meciul din etapa urmatoare sa ne punem la punct", a recunoscut dupa meci Razvan Lucescu.

OMUL-PAIANJEN. Formatia patronata de George Copos datoreaza cele 3 puncte de la Iasi lui Emilian Dolha. Portarul Rapidului a stat in banca sa pana pe finalul partidei, cand greselile comise de oamenii din fata sa l-au transformat in eroul partidei. In minutul 83, la 2-1 pentru alb-visinii, Artavazd Karamyan l-a faultat prosteste pe Bogdan Onut, la o faza in care ieseanul fugea din careul Rapidului. Corpodean, in complicitate cu "asistentul" Octavian Sover, a dictat corect penalty, oferind gazdelor posibilitatea sa egaleze. Mingea expediata de Tinel Petre a fost parata insa de Emilian Dolha, care a pastrat avantajul pe tabela. Nu a mai trecut mult timp si portarul Rapidului a fost incercat de Pacurari, scapat singur, dar Dolha a respins si de aceasta data. "Victoria de astazi i-o datoram in mare parte lui Dolha, care pe finalul meciului a avut cateva interventii senzationale", a concluzionat tehnicianul giulestean.

INCREZATOR. Pentru "Poli" Iasi, revenirea in Divizia A dupa o pauza de 8 ani nu a fost una tocmai fericita. Pe langa faptul ca nu au obtinut nici macar un punct, moldovenii au prezentat si un joc lipsit de consistenta, in care vedeta Adrian Cristea n-a putut iesi in evidenta. "Jocul de astazi imi da sperante pentru viitor", a declarat increzator Vasile Simionas, care s-a plans de slaba campanie de transferari.

MULTUMIT

"A fost un meci echilibrat intre doua echipe ce se deosebesc prin experienta, valoare si pregatire. Dupa cum s-a desfasurat meciul, cred ca meritam un egal. Ma asteptam la un meci mai greu" - Vasile Simionas

PRONOSTIC

"Am controlat jocul, am avut posibilitatea sa ne desprindem, insa pe final de joc, Poli Iasi putea egala. Cred ca Poli Iasi este o echipa care va pune mari probleme multor echipe" - Razvan Lucescu

NEBUNIE IN TRIBUNA

Cele 6.000 de bilete puse in vanzare in ziua jocului s-au epuizat in numai doua ore. Cu doua ore inainte de startul partidei, stadionul era deja plin. Bisnitarii nu au pierdut acest prilej sa faca un ban, biletele la peluza fiind vandute cu 100.000 de lei, de 5 ori mai mult decat pretul oficial. Cu o ora si jumatate inainte de ora 18:00, accesul in stadion a fost interzis, astfel ca multi dintre detinatorii de abonamente au ramas pe afara. Una din explicatiile supraaglomerarii a fost pusa pe seama vanzarii de legitimatii. (Mirela Cimpoi)

LUCESCU JR APLAUDAT

In momentul in care Rapidul a iesit sa ia primul contact cu gazonul stadionului "Emil Alexandrescu", jucatorii oaspetilor s-au lovit de un cor puternic de fluieraturi. Acesta s-a sfarsit o data cu iesirea de pe tunelul de acces la vestiare a antrenorului giulestenilor, Razvan Lucescu. Galeria celor de la "Poli" Iasi a scandat minute in sir numele tehnicianul din Giulesti, care a fost foarte aproape ca iarna trecuta sa preia echipa din dealul Copoului. De asemenea, tehnicianul Rapidului a fost aplaudat si la finalul meciului. (Mirela Cimpoi)
×
Subiecte în articol: sport iasi