x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Imperiul contraataca

Steaua - Imperiul contraataca

19 Iul 2004   •   00:00

Prin vocea lui Gigi Becali, cele trei mari cluburi Steaua, Dinamo si Rapid au anuntat ca vor permite tuturor televiziunilor sa transmita gratis meciurile lor.

REACTIE. Dupa ce vineri, Adunarea Generala a LPF stabilise ca intelegerea cu Telesport privind drepturile tv sa ramana in vigoare, patronul Stelei, Gigi Becali, a reactionat sambata. "Partidele de pe teren propriu ale Stelei vor fi transmise gratis de catre toate televiziunile, acelasi lucru fiind valabil si in cazul celor de la Dinamo si Rapid. Prefer sa renunt la bani decat sa accept sa ia comision din fotbal firme intermediare", a declarat Becali.

IDEE. Patronul Stelei a spus ca aceasta idee apartine presedintelui dinamovist Nicolae Badea: "Mi-a spus ca Dragomir incearca sa ne puna suporterii in cap. Am vorbit si cu Copos care mi-a spus: "Suntem oameni de onoare. Am plecat impreuna la un drum, continuam impreuna". Nu mai am nevoie de banii ce revin din acest contract. Renunt la cei 580.000 de dolari", a concluzionat Gigi Becali, care a spus ca se gandeste ca si drepturile de televizare de la meciurile din cupele europene sa fie vandute tuturor televiziunilor pe o suma modica. (Paul Andone)

STEAUA-SPORTUL: 1-0

In fata a 1.500 de suporteri, Steaua a disputat sambata seara, pe stadionul din Ghencea, un meci amical cu Sportul Studentesc. Elevii lui Victor Piturca, fara Radoi in teren, au castigat cu 1-0, golul fiind reusit de Bostina in minutul 47, dupa o pasa de la Florentin Dumitru. Totusi, echipa a evoluat destul de sters, fazele de poarta fiind rare. Exista insa scuza dupa un cantonament obositor in Olanda, dar remarcabila a fost replica buna oferita de Sportul, Dan Petrescu imprimand echipei sale un stil agresiv. Suporterii nu au uitat ca fostul fundas stelist a semnat in iarna pentru Rapid, scandand tot timpul impotriva lui. Antrenorul Stelei, Victor Piturca, a declarat ca in prezent este exclus ca un jucator de la Steaua sa fie transferat: "Acum este exclusa orice plecare de la Steaua. Mi-as dori oricand un jucator valoros in toate cele trei compartimente. Cat exista perioada de transferari se poate intampla orice. Sunt putin ingrijorat de starea lui Curt, care s-a accidentat. Asta ar face ca in prima etapa sa dispunem de doar doi fundasi centrali. Sper sa nu mai apara probleme de efectiv".

×
Subiecte în articol: sport