x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - POLI TIMISOARA 2-1 / Razbunarea lui Oli

STEAUA - POLI TIMISOARA 2-1 / Razbunarea lui Oli

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    27 Mar 2006   •   00:00
STEAUA  -  POLI TIMISOARA 2-1 / Razbunarea lui Oli

Demis in toamna anului trecut de pe banca banatenilor, Olaroiu si-a luat o revansa morala in fata patronului timisorean Marian Iancu si a inlocuitorului sau la Poli, Gica Hagi

Asteptata cu mult interes, partida dintre Steaua si Poli Timisoara s-a ridicat la nivelul pe care il presupunea duelul celor mai potente echipe din punct de vedere financiar.

DERBY. Dornic de revansa in fata fostei sale echipe, Olaroiu nu a ezitat sa trimita pe gazon o garnitura inedita. Rasplata i-a venit dupa numai sase minute, cand Dica a marcat primul gol in urma unui corner, dupa ce balonul fusese prelungit pe spate de Oprita. "Ros-albastrii" au continuat sa preseze, pentru ca omul providential de la Sevilla, Banel Nicolita, sa marcheze spectaculos, din semifoarfeca, in minutul 22. Elevii lui Hagi au iesit la joc, iar Balace a intregit spectacolul primei reprize printr-un gol de generic. In cea de-a doua repriza, Steaua a avut ocazia desprinderii, dar finalul a apartinut oaspetilor.

NEMULTUMIT. Dupa joc, tehnicianul lui Poli, Gica Hagi, a considerat ca echipa sa putea obtine mai mult: "Am venit optimisti, dar in primele 30 de minute am facut multe greseli. In partea a doua am aratat ca avem potential, insa mai este mult de munca". Cosmin Olaroiu s-a aratat satisfacut de prestatia jucatorilor la care a apelat. "Am fost nevoit sa schimb formula de echipa atat din cauza accidentarilor, cat si in vederea intalnirii din Cupa UEFA. Am constatat ca avem variante, mai ales ca, pentru multi dintre noi, meciul de joi, cu Rapid, este meciul vietii", a spus Oli.

IGNORAT
Fost jucator emblematic al "militarilor" intre 1987-1990, alaturi de care a castigat Supercupa Europei, antrenorul lui Poli, Gica Hagi, a fost ignorat aproape total de cei aproximativ 25.000 de spectatori prezenti ieri seara pe stadionul "National". Fara sa-l aplaude, dar si fara sa-l huiduie, sustinatorii Stelei s-au concentrat in special asupra propriei echipe, precum si asupra unor mici incidente cu trupele de jandarmi. Hagi a fost sustinut din tribuna si de sotia sa, Marilena, si cei doi copii, Chira si Ianis, care au purtat la gat fulare cu insemnele lui Poli. La meci au asistat si 1.000 de suporteri ai lui Poli, care nu au ezitat sa-si strige atasamentul pentru Rapid in vederea meciului din Cupa UEFA.
×
Subiecte în articol: sport poli