x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Real / 50 de posturi transmit meciul

Steaua - Real / 50 de posturi transmit meciul

de Ionut Paduraru    |    13 Oct 2006   •   00:00
Steaua  -  Real / 50 de posturi transmit meciul

Dupa incasarile de 1,3 milioane de euro rezultate in urma vanzarii biletelor, Steaua este aproape de stabilirea unui nou record cu ocazia partidei de marti: cel al audientei la un meci al unei echipe romanesti de club.

Intalnirea de la Bucuresti cu cea mai galonata echipa din lume este asteptata cu larg interes de iubitorii fotbalului de pretutindeni. Acesta este reflectat in numarul mare de posturi tv, 50 de pe intreg mapamondul, care vor transmite in direct partida. Specialistii au estimat ca Steaua - Real va fi vizionat de aproximativ 150 de milioane de telespectatori din 100 de tari. Meciul va putea fi urmarit in direct pe trei continente, in tari precum Algeria, Belarus, Iran, SUA si Rusia.

INVITATI. Pentru ziua de marti, Pro TV a pregatit un program special dedicat evenimentului. De la ora 21:00 vor fi invitati in studio fostii internationali Gica Popescu si Gica Hagi, cel din urma fiind singurul jucator care a evoluat atat la Steaua, cat si la Real.

DORINTA. Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat, intr-un interviu acordat cu ocazia implinirii a 100 de zile de cand este in functie, ca Liga Campionilor este competitia formatiei sale. "Ce as alege daca ar fi sa castigam doar un trofeu dintre campionat, Cupa Spaniei si Liga Campionilor? Cu siguranta, Liga Campionilor. Real a cucerit noua trofee, mai multe decat oricine altcineva. O consideram competitia noastra si de aceea sper ca in luna mai, anul viitor, sa ridicam din nou cupa deasupra capului".

OFENSIVA. Presa spaniola de ieri scrie ca desfasurarea ultimelor antrenamente dovedeste clar ca tehnicianul Fabio Capello isi face o strategie cu Ronaldo si Ruud Van Nistelrooy in atac, aceasta urmand sa fie, foarte probabil, alcatuirea liniei ofensive si la meciul cu Steaua, de marti. Desi a inceput alergarile si ar putea juca la Bucuresti, cel mai probabil Reyes nu va fi fortat, prioritate avand derby-ul cu Barcelona de duminica viitoare. Din acelasi motiv ar putea fi menajat si Salgado.

Si-ar fi dorit sa aiba spectatori

PRECAUT. Pana la Real, Petre Marin se gandeste la CFR Cluj
Steaua disputa in aceasta seara, de la ora 20:00 (in direct la TVR 1), derby-ul pentru locul doi cu CFR Cluj. Partida se va juca in Ghencea, fara spectatori, si va fi condusa la centru de Sebastian Coltescu. Tot astazi se mai desfasoara un meci din etapa a 11-a, la Craiova, intre Universitatea si Ceahlaul. Partida va incepe la ora 15:00 (Telesport) si va fi arbitrata de Cristi Balaj.

MISTER. Tehnicianul stelist, Cosmin Olaroiu, a declarat ieri ca nu stie cum va evolua jocul clujenilor dupa inlocuirea lui Dorinel Munteanu cu italianul Cristiano Bergodi. "Cert este ca pentru noi este un avantaj ca jucatorul Dorinel Munteanu nu va fi pe teren. In schimb, va fi un dezavantaj lipsa spectatorilor. Nu am inteles de ce a fost suspendat stadionul, suporterii nostri nu au aruncat nici un obiect in teren la meciul cu Dinamo, doar au fost batuti", a spus Olaroiu. La randul sau, fundasul Petre Marin a declarat ca prefera ca meciul sa se dispute cu spectatori: "Era mai acceptabil sa jucam pe alt stadion, dar cu public. Nu stiu cum va evolua CFR dupa plecarea lui Dorinel, important e ca noi sa jucam bine si sa luam cele trei puncte". Mirel Radoi s-a pregatit ieri pentru prima data in Ghencea, el alergand alaturi de Nesu, accidentat in partida cu Poli Iasi. In mod normal, el ar putea sa reapara in echipa Stelei abia la meciul din 1 noiembrie, de la Madrid, cu Real.
×
Subiecte în articol: sport steaua meciul real