x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Saban e luat, Griffiths, in Giulesti

Steaua - Saban e luat, Griffiths, in Giulesti

de Mihai Igirosanu    |    30 Iun 2006   •   00:00
Steaua - Saban e luat, Griffiths, in Giulesti

Conducerea ros-albastrilor a reusit sa rezolve transferul fundasului dreapta Klemi Saban, in varsta de 26 de ani, pentru care se pare ca a platit circa 700.000 de euro clubului Maccabi Haifa. Conform unor surse apropiate ros-albastrilor, urmatoarea tinta a fost atacantul australian al Nationalului, Ryan Griffiths, care a semnat ieri un contract pe trei ani cu rivala Rapid.

MUTARI. "M-am intalnit cu antrenorul si cu directorul executiv de la Maccabi si le-am spus ca vreau sa profit de ocazia care mi s-a ivit. Imi pare rau ca plec de la Haifa, dar sunt sigur ca voi ajunge sa joc cu Steaua in Liga Campionilor in acest sezon", a confirmat internationalul israelian sosirea in Romania. El va merge cu Steaua in cel de-al doilea stagiu de pregatire, care va avea loc intre 8 si 18 iulie, la Mierlo, in Olanda. In privinta lui Griffiths, se pare ca acesta a ajuns la un acord cu giulestenii si nu a dat curs ofertei din Ghencea. Astazi, in cantonamentul de la Kaprun, Steaua va disputa primul meci amical, contra campioanei Ciprului, Apollon Limassol.

Pus pe liber de Steaua, Andrei Cristea continua sa se pregateasca de unul singur. "Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut. Stelistii sunt niste suporteri fantastici. Le multumesc inca o data si timpul va demonstra daca am avut sau nu fata de Steaua", a declarat Cristea. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport steaua