x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - VILLARREAL / Gigi Becali, comparat cu Nicolae Ceausescu

STEAUA - VILLARREAL / Gigi Becali, comparat cu Nicolae Ceausescu

10 Mar 2005   •   00:00

Inaintea crucialei partide de aseara, presa spaniola ii credita pe cei de la Villarreal cu sanse mari de a invinge pe Steaua. In ceea ce-l priveste pe conducatorul Stelei, ibericii l-au comparat cu fostul dictator.

CATALIN FAINISI

SIGUR. Antrenorul lui Villarreal, Manuel Pellegrini, a declarat, inainte de meci, ca vrea ca echipa sa rezolve calificarea inca de la Bucuresti
Sosirea la Bucuresti a fost o adevarata aventura pentru cei de la Villarreal, asaltati de fanii Stelei, care au afisat bannerul inscriptionat, in limba spaniola, "Infernul incepe aici".

NEMULTUMITI. Atat reprezentantii clubului levantin, cat si ziaristii veniti din tara lui Raul s-au aratat deranjati de organizarea proasta la sosirea gruparii spaniole. "Jose Manuel Llaneza nu si-a putut ascunde nemultumirea fata de organizarea proasta si de deficientele in ceea ce priveste masurile de securitate, la sosirea echipei spaniole, care a fost asteptata de ziaristi, dar si de suporteri", a scris El Periodico Mediterraneo.

TEREN. Cu toate ca i-au creditat pe levantini cu prima sansa la calificare, reprezentantii presei din Spania au considerat ca suporterii si starea terenului de pe Ghencea au fost principalii dusmani ai acestora. "Din punct de vedere fotbalistic, Villarreal este superioara Stelei, care va incerca sa-si suplineasca lipsurile cu mult curaj si alte capcane", a titrat Levante, completat de madrilenii de la AS, care au apreciat ca Pellegrini a fost obligat sa tina cont de conditiile meteorologice nefavorabile, dar si de starea terenului. "La fel ca si in meciul cu Valencia, terenul va pedepsi echipa mai dotata din punct de vedere tehnic. Iar aceasta este Villarreal", a adaugat El Periodico Mediterraneo.

DICTATOR. Acelasi cotidian l-a comparat pe patronul stelist, Gigi Becali, cu fostul dictator Nicolae Ceausescu. "Au trecut 15 ani, dar totalitarismul pare ca a revenit la clubul din capitala Romaniei prin intermediul multimilionarului Gigi Becali, care aplica nefasta maxima "cine nu este cu mine este impotriva mea". Acesta ar putea fi versiunea moderna a Marelui Dictator, desi nici Nicolae Ceausescu, nici Gigi Becali nu au aceeasi gratie precum neuitatul Charlie Chaplin", au incheiat, ironici, ibericii.

INCIDENT
Un grup de suporteri constanteni a produs panica in compartimentul unui tren prin aruncarea unei fumigene, in primul vagon al garniturii, care-i ducea spre Bucuresti. Acestia ocupau patru din cele 15 vagoane ale trenului personal 8014, care circula pe relatia Constanta - Bucuresti Obor. Vagonul in care s-a produs incidentul a fost decuplat de restul trenului, iar calatorii au fost evacuati, inainte de venirea pompierilor. Nu au fost produse pagube, nu s-au inregistrat victime. Suporterii constanteni veneau la Bucuresti, pentru partida dintre Steaua si Villiareal. (Mariana Craciun)

RELAXARE
Ieri, intre orele 10:30 si 12:30, jucatorii Stelei s-au relaxat la Clubul IDM, situat pe cheiul Dambovitei, in zona Grozavesti. Majoritatea au jucat tenis de masa si biliard, in timp ce Hamutovski si Keca au stat mai retrasi, vorbind tot timpul la telefonul mobil. Elevii lui Walter Zenga au dat autografe si s-au fotografiat alaturi de fani. Ei au fost insotiti de presedintele Mihai Stoica. De partea cealalta, spaniolii de la Villarreal, care au fost cazati la Intercontinental, au preferat sa nu paraseasca hotelul, plecand de acolo direct spre stadion.
×
Subiecte în articol: sport gigi becali villarreal