x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stelistii renunta!

Stelistii renunta!

18 Mar 2004   •   00:00

Suspendati marti din echipa nationala, pe termen nelimitat, de catre Comitetul Executiv al FRF, cei patru jucatori stelisti sunt decisi sa renunte la echipa nationala.

Desi imediat dupa aflarea deciziei federale unii au preferat sa se abtina de la comentarii, Florentin Dumitru si Dorinel Munteanu, sau sa ofere raspunsuri ambigue, Mirel Radoi si Nicolae Dica, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit ieri intentiile acestora.

REFUZ. Ideea propusa de selectionerul Anghel Iordanescu, de intocmire a unor hartii prin care jucatorii Stelei sa-si ceara scuze si sa-si exprime din nou dorinta de a juca la echipa nationala pare sa fie exclusa din start. "Am spus ca vrem sa jucam la echipa nationala. Ce sa facem acum, sa mergem in genunchi?", a spus ieri Mirel Radoi. "Nu cred ca mai doresc ei sa onoreze acum convocarile la echipa nationala. Radoi sigur nu mai vrea!", a precizat oficialul ros-albastrilor.

DERANJATI. Surse apropiate trupei din Bdul Ghencea sustin ca jucatorii, in special Dorinel Munteanu, au fost iritati si din alte motive. Dupa ce selectionerul si-a manifestat intentia de a-i chema pentru meciul amical cu Scotia, angajatii FRF le-au solicitat acestora pasapoartele pentru a fi vizate. La acea ora, jucatorii au considerat gestul ca pe o confirmare a faptului ca echipa nationala are cu adevarat nevoie de ei. Suspendarea de luni a reprezentat o lovitura la care Munteanu, Radoi, Dumitru si Dica nu se mai asteptau, in special dupa solicitarea pasapoartelor.

EXEMPLE. In aceeasi situatie cu cei patru jucatori pregatiti de Victor Piturca se mai afla doi "stranieri", Costel Galca si Tiberiu Ghioane. Acestia insa si-au exprimat in scris decizia de a nu mai onora convocarile la echipa nationala. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport