x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sterili în atac

Sterili în atac

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    02 Feb 2008   •   00:00

Componenţii formaţiei din Bănie n-au putut să se impună în faţa maghiarilor de la Zalaegerszeg, reprezentanţii unui cam­pionat considerat mult mai slab decât Liga 1.

 

“U” CRAIOVA - Ofensiva rămâne principala problemă


Componenţii formaţiei din Bănie n-au putut să se impună în faţa maghiarilor de la Zalaegerszeg, reprezentanţii unui cam­pionat considerat mult mai slab decât Liga 1.

Cea de-a doua partidă disputată joi de Universitatea în Antalya le-a adus oltenilor doar o remiză albă, în compania maghiarilor de la Zalaegerszeg, locul 7 în campiona­tul ţării vecine. În pofida câtorva ocazii irosite cu seninătate de Florin Costea şi Julius Wobay, scorul a rămas neschimbat.

 

LIPSĂ. Eficacitatea pare să fie principala problemă a craiovenilor. Dacă în apărare şi la mijloc se mişcă satisfăcător, Craiova aşteaptă totul în ofensivă numai de la Florin Costea, alături de care australianul Baird nu se regăseşte deloc. Cu toate acestea, italianul Nicolo Napoli a declarat după partidă că este mulţumit: “Nu rezultatele ne interesează în aceste meciuri, ci modul cum se exprimă băieţii. Au răspuns pozitiv cerinţelor mele. Meciul cu Zalaegerszeg a fost o repetiţie reuşită, în care am făcut unele schimbări în formula de start”. În absenţa lui Ciprian Tănasă, care a fost menajat joi ca urmare a unei uşoare accidentări, veteranul Ionuţ Luţu a evoluat pe post de vârf împins. În pofida faptului că nu s-a mişcat nici de această dată deloc rău, Luţu este pe punctul să părăsească formaţia din Bănie, urmând să dea curs unei oferte din cea de-a doua ligă chineză, de la Yoo Yoo Nianjing, formaţie la care a evoluat în trecut şi Sabin Ilie. “Mai am puţin timp în care o să pot juca fotbal. Dacă la Universitatea nu fac parte din planurile antrenorului, aş dori să fiu lăsat să plec. Sunt la final de carieră, şi în China aş putea câştiga nişte bani pentru vremurile care vor urma”, a declarat Luţu.

 

ÎNCREDERE. Unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti ai Universităţii, Dorel Stoica, a dat asi­gurări că oltenii nu vor avea emoţii în privinţa evitării retrogradării: “Ne dorim să nu mai dezamăgim, aşa cum am făcut-o în toamnă. Am avut însă şi mult ghinion. Acum mă bazez pe faptul că avem un grup unit şi consider că locul nostru este în primele opt echipe ale clasamentului”.

×
Subiecte în articol: sport