x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sunda a mai cerut doua zile

Sunda a mai cerut doua zile

18 Mar 2004   •   00:00

Meciul dintre Apulum Alba Iulia si FC Arges a fost unul de palmares, avand in vedere faptul ca pitestenii au invins in tur cu 4-0.

Dupa ce au fost "bestiile negre" ale ardelenilor in acest sezon, cu doua victorii din tot atatea meciuri, elevii lui Ion Moldovan le-au invins pe gazde si in partida de ieri.

JOC SLAB. Cu mintea mai mult la numele viitorului antrenor, cei de la Apulum au jucat foarte slab, singurele lor sanse reale fiind transversala lui Jercalau, din finalul primei reprize, si ratarea lui Ovidiu Maier, singur cu portarul Coman. Nici argesenii nu s-au miscat mai bine, insa avantajul celor 4 goluri i-a facut sa joace mai degajat si sa profite de desele stangacii ale adversarilor.

INDECIZIE. Aurel Sunda, care ieri a discutat cu presedintele Emanoil Savin despre viitorul sau la Apulum, nu a fost prezent la meciul cu FC Arges, preferand sa mearga la Timisoara.

"Domnul Sunda nu si-a prezentat oficial demisia! Ne-a rugat sa-i lasam doua zile de gandire, dupa care ne va da un raspuns final", a declarat presedintele ardelenilor, care l-a asteptat, totusi, pe stadionul "Cetate" pe Mircea Rednic, dorit in cetatea Marii Uniri. "Am purtat o discutie de principiu cu Mircea Rednic, dar nu vom lua o decizie in privinta lui pana nu primim raspunsul lui Aurel Sunda", a incheiat Savin.

Regrete pentru antrenor

La finalul uneia dintre cele mai slabe partide ale lui Apulum din acest sezon, atacantul ardelean Tibor Moldovan, care a ratat o ocazie imensa in repriza secunda, s-a aratat foarte afectat de demisia lui Aurel Sunda. "Este un antrenor care a facut performante foarte mari aici, unde ii este locul. Un asemenea om nu trebuie lasat sa plece asa de usor", a declarat atacantul aflat in vizorul lui Dinamo. Moldovan nu este singurul jucator de la Apulum care-l regreta pe tehnicianul timisorean, ceilalti componenti ai lotului manifestandu-si dorinta de a-l vedea pe Sunda pe banca tehnica si in continuare. "Nu trebuie sa fim ridicati in slavi, pentru ca soarta calificarii se decisese in tur. Nu stiu in ce masura a contat absenta lui Sunda de pe banca adversarilor nostri, dar in tur i-am batut cu el pe banca", a declarat antrenorul pitestenilor, Ion Moldovan.
( ADRIAN PREDA, LUCIAN DOBRATER - Alba Iulia)

×
Subiecte în articol: sport sunda