x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suspect de ruptură

Suspect de ruptură

de Ionut Paduraru    |    12 Sep 2008   •   00:00
Suspect de ruptură

FARUL – STEAUA  ●  Rădoi s-a accidentat şi el la naţională
Marius Lăcătuş nu a scăpat de ce se temea cel mai mult: după Nicoliţă, accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Lituania, Rădoi s-a lovit şi el la Naţională, în partida cu Feröe.



FARUL – STEAUA  ●  Rădoi s-a accidentat şi el la naţională
Marius Lăcătuş nu a scăpat de ce se temea cel mai mult: după Nicoliţă, accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Lituania, Rădoi s-a lovit şi el la Naţională, în partida cu Feröe.

După accidentarea de la gleznă suferită de Bănel Nicoliţă, care îl făcea indisponibil pe mijlocaş pentru meciul de mîine cu Farul, Lăcătuş spunea: “Ce mă interesează cel mai tare în acest moment este ca jucătorii care vin de la lot să fie bine din punct de vedere medical, să ne pregătim pentru meciul de la Constanţa, pentru că nu putem să lăsăm campionatul la o parte”. Problemele tehnicianului stelist nu s-au oprit însă aici: căpitanul Mirel Rădoi s-a accidentat şi el la Naţională în meciul cu Insulele Feröe şi ar putea rata nu numai meciul de la Constanţa, ci şi prima partidă din Liga Campionilor, cu Bayern München. În minutul 18 al acelei întîlniri, Rădoi a resimţit dureri la coapsă după un duel cu un adversar şi nu a mai putut continua să joace, fiind înlocuit de Ghionea.

TEMERI. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat la finalul partidei că Rădoi este suspect de ruptură: “Mi-e teamă să nu fie vorba de vreo ruptură. Ar fi grav, pentru că s-ar putea să nu îl folosească nici Steaua, nici echipa naţională în meciul cu Franţa”. Staful medical al grupării din Ghencea nu avea ieri după-amiază nici o informaţie despre natura accidentării şi eventuala perioadă de indisponibilitate a lui Rădoi, deoarece delegaţia naţionalei nu revenise încă în ţară. Căpitanul Stelei urma să efectueze totuşi ieri un RMN care să arate gravitatea accidentării. În cazul în care Rădoi ar avea ruptură musculară, va fi indisponibil aproximativ o lună, urmînd a lipsi în meciurile din campionat cu Farul, Gaz Metan şi CFR Cluj, în cele din Liga Campionilor cu Bayern şi Fiorentina şi în partida Naţionalei cu Franţa.

Umiliţi

Steliştii Dayro Moreno şi Zapata au suferit o corecţie severă în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, zona America de Sud, naţionala Columbiei fiind învinsă miercuri, cu scorul de 4-0, în deplasare, de reprezentativa statului Chile. Portarul Zapata nu a evoluat nici un minut în această partidă, în care Moreno a fost introdus pe teren la pauză, în locul lui Giovanny Hernandez, prestaţia decarului din Ghencea fiind însă modestă. După acest rezultat, Columbia ocupă locul 6 în clasament, cu 10 puncte acumulate în opt meciuri. Următoarea partidă a naţionalei columbiene va avea loc peste o lună, pe teren propriu, cu Paraguay, echipă clasată pe primul loc în preliminariile din America de Sud, cu 17 puncte.

×
Subiecte în articol: sport rădoi