x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taifun sub Pietricica

Taifun sub Pietricica

de Marius Mihalcea    |    26 Oct 2009   •   00:00
Taifun sub Pietricica
Sursa foto: /rpressport

Gruparea moldoveană a rămas fără staff tehnic după ce toţi cei patru antrenori, "principalul" Florin Marin şi "secunzii" acestuia, Mihai Ionescu, Radu Lefter şi Costel Ilie şi-au înaintat ieri demisia.



Ceahlăul nu a scos decât un 1-1 sâmbătă, pe teren propriu, în derby-ul suferinţei cu Unirea Alba Iulia, rezultat care a provocat un adevărat taifun la Piatra Neamţ, gruparea moldoveană rămânând fără conducere tehnică, aceasta demisionând în bloc.

"Nu e vorba de laşitate, dar este un gest normal al lor în situaţia de faţă. Vom vedea cine va veni pe banca tehnică a Ceahlăului. Vom analiza, dar va trebui să ne mişcăm foarte repede. Costel Ilie, deşi i-a fost acceptată demisia, se va ocupa de pregătirea echipei până va veni un alt antrenor", a declarat Viorel Mestecăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al nemţenilor.

"VICIERE DE REZULTAT"
Preşedintele de onoare al clubului, Gheorghe Ştefan, a spus ieri la spt.fm că cei patru demisionari au luat această decizie după ce li s-a cerut un program anti-criză, după 11 etape Ceahlăul fiind penultima în clasamentul Ligii 1, cu numai 8 puncte. "Eu n-am apucat să vorbesc cu Florin Marin, dar am înţeles că şi-au dat demisia toţi. Cred că e vremea unor schimbări pentru a produce un şoc la echipă. Din păcate, cu Alba Iulia a fost viciere de rezultat, la Doicaru a fost penalty, s-a văzut din avion. Sunt sigur că vom retrograda, începem să ne obişnuim cu astfel de arbitraje".

Chiar dacă echipa pare incapabilă să facă faţă rigorilor primului eşalon, Viorel Mestecăneanu a rămas optimist: "Cu siguranţă avem şanse de salvare de la retrogradare. Campionatul este lung, şansă are fiecare echipă dintre cele aflate în subsolul clasamentului. Important este ca jucătorii să-şi revină psihic, ăsta e punctul lor nevralgic. În ceea ce priveşte conducerea tehnică, sunt mai mulţi antrenori pe lista noastră".

×
Subiecte în articol: sport ceahlăul liga i infrangere