x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tensiuni in vestiarul "cainilor"

Tensiuni in vestiarul "cainilor"

03 Aug 2004   •   00:00

Evenimentele se succed cu repeziciune in tabara "cainilor". Dupa infrangerea de sambata, elevii lui Ioan Andone vor juca maine seara returul cu MSK Zilina.

PREGATIRI. In "Stefan cel Mare" e mare vanzoleala in aceste zile. Arena dinamovista va gazdui un meci de Liga Campionilor, astfel ca toata lumea, cu mic cu mare, pune serios umarul la cosmetizarea unui stadion departe de pretentiile unei astfel de competitii. Returul cu Zilina ii gaseste pe "alb-rosii" usor descumpaniti, evolutiile din ultima vreme afectand serios atmosfera din vestiar. Andone si-a mustruluit serios echipa pentru esecul de la Constanta. Conducerea clubului nu mai viseaza la grupele Ligii, ci se multumeste doar cu o calificare in dauna Zilinei si o comportare cat mai buna in fata granzilor de la Manchester.

VIZITA. Doi oficiali ai englezilor, Ken Ramsden si Ivor Jolly, au vizitat ieri stadioanele National si Dinamo, refuzand insa propunerea ros-albilor ca primul meci sa se dispute la Manchester. Astfel, arena din Complexul "Lia Manoliu" va gazdui pe 10/11 august duelul dintre Dinamo si Manchester. Dar numai in cazul in care campionii Romaniei vor trece maine de Zilina. (Marian Stefan)

VIN ASTAZI

Delegatia de 45 de persoane a Zilinei soseste astazi la Bucuresti cu o cursa charter ce va ateriza pe Aeroportul "Henri Coanda" in jurul orei 13:30. Sestak et Co. vor fi cazati la Hotelul Crystal Palace, care-i apartine presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Diseara, de la ora 21:00 (ora meciului), antrenorul Ladislau Jurkemik va conduce antrenamentul oficial pe "Dinamo", conducatorii slovaci exprimandu-si dorinta de a-si petrece seara la un restaurant cu specific romanesc.

×
Subiecte în articol: sport