x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Timo, fan Ştiinţa în scutece

Timo, fan Ştiinţa în scutece

de Mario Morcov    |    11 Iun 2008   •   00:00
Timo, fan Ştiinţa în scutece

“U” CRAIOVA  ●  Fani peste tot
Puştiul germano-român are trei săptămîni, dar, cînd va creşte mare, tatăl său îl va duce la meciurile Universităţii din cupele europene.



“U” CRAIOVA  ●  Fani peste tot
Puştiul germano-român are trei săptămîni, dar, cînd va creşte mare, tatăl său îl va duce la meciurile Universităţii din cupele europene.

Ştiinţa nu a dus şi nu va duce lipsă de suporteri. Mereu printre cea mai iubită formaţie din România, Craiova surprinde, în comparaţie cu celelalte adversare, prin originalitatea micuţilor adepţi ai religiei Campioanei unei mari iubiri.

INEDIT. În oraşul Augsburg din Germania, la 2 mai 2008 a văzut lumina zilei Timo, băieţelul unui român, Daniel Engelmann, fost Ostroveanu, stabilit în Germania în 1993, cînd mama sa, nemţoaică, a decis să părăsească România. De atunci, anii au trecut, Ştiinţa nu a mai avut performanţe, dar i-a rămas în inimă lui Daniel, care doreşte să-i transmită dragostea faţă de culorile alb-albastre şi fiului. În cazul lui Timo, acesta, cînd va vedea poze de la naşterea sa, va face cunoştinţă cu echipamentul Ştiinţei. Engelmann l-a îmbrăcat pe micuţ, cînd se afla în pătuţul de la spital, în culorile reprezentative ale clubului din Bănie. Pentru puştiul de 3,800 kilograme şi 53 de centimetri, scutecul a fost înlocuit cu fanionul Universităţii, o eşarfă şi o banderolă. Tatăl său promite că, atunci cînd fiul lui va creşte, va face naveta pentru a vedea la lucru “U” Craiova în partidele din cupele europene.

Fără absenţe la reunire

Lotul “alb-albaştrilor” se va reuni sîmbătă, la ora 17:00, la cantonamentul de la Luncă. La primul apel al italianului Nicolo Napoli nu va răspunde prezent leonezul Julius Wobay, care se află în campania preliminariilor pentru CM 2010 cu naţionala ţării sale. Vor fi însă prezenţi australienii Mitchell, Rose şi Baird, care vor ajunge în Bănie joi, şi Dilevski, o zi mai tîrziu. De la prima şedinţă de pregătire nu vor lipsi nici jucătorii anunţaţi transferabili la începutul vacanţei, Bornescu, Tănasă şi Săceanu.

×
Subiecte în articol: sport