x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Traditia s-a respectatat

Traditia s-a respectatat

05 Apr 2004   •   00:00

Aflata intr-o situatie disperata, Ceahlaul nu isi putea permite nici un pas gresit pe teren propriu. Neinvinsa in retur, Gloria a capotat sub Pietricica, desi rezultatul de la pauza a pus in dubiu deznodamantul partidei.

EMOTII. Partida in sine nu a avut istoric, nemtenii deschizand scorul destul de repede. Executia de maestru a lui Iftodi i-a facut pe moldoveni sa tremure putin la cabine, dar dupa pauza, soarta meciului a fost decisa in 7 minute, cand gazdele au punctat din „pinalti", prin Burdujan si prin Nemtanu, cu largul concurs al lui Campeanu si al lui Necula.

DUBII. Prin declaratiile lor, antrenorii celor doua formatii, Marius Lacatus si Remus Vlad, au incercat sa elimine orice dubiu asupra corectitudinii partidei. „Nu ne puteam permite pasi gresiti. Va inselati amarnic in situatia in care credeti ca acesta a fost un meci strategic", a declarat Lacatus. „Dupa ce am egalat, la pauza am crezut ca puteam pleca neinvinsi. A intervenit insa arbitrul Constantin, care a acordat mai intai, cu multa usurinta un penalty gazdelor, iar apoi ne-a oprit executarea unei lovituri libere rapide, din care am fi putut inscrie. Comentariile de noncombat in acest joc vor fi niste mizerii. Ce ati fi spus daca plecam de aici cu un punct?", a spus Remus Vlad.
Ciprian Avadanei - Piatra-Neamt


Dedicatie pentru „Fiara" si pentru Goian Jucatorii Ceahlaului au tinut sa ii dedice victoria antrenorului lor, Marius Lacatus, care azi implineste 40 de ani. La randul sau, extrem de fericit era mijlocasul Lucian Goian. Cu a doua reusita in acest sezon, el a dedicat golul marcat Gloriei fratelui sau din SUA, Gigi Daniel Goian, fost fotbalist la Foresta Suceava, stabilit de 4 ani in Maryland.

×
Subiecte în articol: sport