x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transfer - Rivaldo la Olympiakos!

Transfer - Rivaldo la Olympiakos!

22 Iul 2004   •   00:00

Dupa ce echipa nationala a castigat Campionatul European din Portugalia, fotbalul grecesc a mai dat in aceste zile o puternica lovitura de imagine. Brazilianul Rivaldo va evolua din sezonul urmator pentru vicecampioana Greciei, Olympiakos Pireu.

OPTIUNE. Curtat intens in aceasta perioada de Bolton Wanderers, campioana Scotiei, Celtic Glasgow, sau cea a Germaniei, Werder Bremen, fostul campion mondial din 2002 a optat, oarecum surprinzator, pentru gruparea elena. Fiind liber de contract si aflat la incheierea contractului cu Cruzeiro, echipa pentru care a jucat doar doua luni, Rivaldo a ales varianta cea mai favorabila din punct de vedere al salariului. Surse apropiate clubului Olympiakos sustin ca el va fi remunerat cu 1,5 milioane de euro pe an.

CUPLU. In varsta de 32 de ani, Rivaldo a sosit aseara la Atena pentru a semna contractul cu formatia din portul Pireu in prezenta patronului Socrates Kokkalis, unul dintre cei mai bogati oameni din estul Europei. Sosirea sa reface traditionalul cuplu de la Barcelona, Rivaldo - Giovanni, ultimul fiind de cativa ani cel mai iubit jucator de catre fanii lui "Oly". (Mihai Igirosanu)

CELEBRU

Pe numele sau complet Rivaldo Vitor Borba Ferreira Victor, internationalul brazilian s-a nascut la Recife. A fost ales in 1999 jucatorul mondial al anului. El a ajuns aseara la Atena impreuna cu sotia sa Lasanha. Este al treilea campion mondial din lotul echipei elene, alaturi de francezul Christian Karembeu si conationalul sau Da Silva Giovanni.

×
Subiecte în articol: sport