x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Achizitiile incep sa confirme

"U" Craiova - Achizitiile incep sa confirme

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    31 Ian 2006   •   00:00
"U" Craiova - Achizitiile incep sa confirme

Achizitiile facute de olteni in aceasta iarna par sa dea satisfactie. Australianul Karl Dodd pare deja sa se fi impus ca titular in defensiva, in vreme ce Costea, desi nerefacut, a impresionat de la primul amical jucat in tricoul Universitatii.

ANALIZA. Aflat cu echipa in Cipru, antrenorul-jucator Ovidiu Stanga s-a declarat multumit de randamentul elevilor sai. "Dodd a demonstrat calitati deosebite. Este un castig sigur pentru echipa, venirea sa ne va da mult mai multa siguranta in defensiva. In ceea ce-l priveste pe Costea, are niste incursiuni cum de mult timp n-am mai vazut in Romania. Este o solutie clara pentru atacul Universitatii", a spus tanarul tehnician. Stanga i-a mai evidentiat pe Mircea Bornescu, Lucian Preda, Stelian Stemat si Daniel Orac: "Cel mai greu i-a fost lui Preda, pentru ca vine dupa un an de pauza. Si-a rupt piciorul pentru aceasta echipa, asa ca am considerat ca trebuie sa aiba sansa lui. Am jucat impreuna cu el in urma cu doi ani si stiu ca are calitati foarte bune. Am mare incredere in el. M-a surprins si modul cum se prezinta Orac in aceasta perioada, pare foarte schimbat fata de acum cateva luni. Daca va continua pe aceeasi linie pe care este acum, va progresa foarte mult".

1-1 CU HAJDUK KULA
In cel de-al doilea meci disputat in cadrul cantonamentului din Cipru, Universitatea a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), partida amicala disputata cu Hajduk Kula, ocupanta celei de-a sasea pozitii in prima liga sarba. Oltenii au evoluat in formula Bornescu - Ciuca, Dodd, Mitchell - Stemat, Saceanu, Stoica, Velcovici - A. Ionescu - Dina, Orac, pe parcurs mai intrand Dananae, Fritea, Piturca, Costea I, Costea II, L. Preda, Neagoe si Curteanu. In fata unei echipe care a aliniat nu mai putin de cinci internationali sarbi, Universitatea a deschis scorul printr-un autogol (’58), a ratat un penalty prin Dorel Stoica si s-a vazut egalata in minutul 90. "A fost un meci bun, pe care am fi meritat sa-l castigam, chiar daca am jucat impotriva unei echipe experimentate", a declarat Stanga.

×
Subiecte în articol: sport