x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Bataie intre olteni

"U" Craiova - Bataie intre olteni

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    26 Ian 2007   •   00:00
"U" Craiova  -  Bataie intre olteni
Corespondenta din Caracal

Orgolii mari la meciul cu Caracal. Incheiat la egalitate, 1-1, amicalul sustinut de Universitatea la Caracal, contra formatiei locale, s-a evidentiat doar prin cele cinci cartonase rosii aratate de arbitru.

Disputata ieri, de la ora 14:00, intalnirea dintre FC Caracal si Universitatea Craiova s-a incheiat nedecis, 1-1, la capatul unui meci plin de duritati, in care arbitrul Sebastian Coltescu a aratat nu mai putin de cinci cartonase rosii.

LOVITURI. Gazdele au deschis scorul in minutul 11, prin Sergiu Popescu, acesta marcand de la 45 de metri dupa o degajare gresita a lui Bornescu. Doua minute mai tarziu, Velcovici a egalat in urma unei gafe a portarului gazdelor.

Cel mai incins moment s-a consumat insa in minutul 60. Dupa ce l-a faultat pe Nauiu, Dananae s-a dus spre acesta pentru a-si cere scuze, dar fotbalistul gazdelor a replicat printr-o lovitura in plina figura.

Intre jucatorii ambelor echipe a izbucnit o bataie generala, la capatul careia tocmai Nauiu a iesit cel mai sifonat, cu buza sparta si un ochi umflat. Coltescu a trimis la vestiare cate doi fotbalisti de fiecare parte, Nauiu si Boroiban de la Caracal, respectiv Dananae si Saceanu de la Universitatea.

URAT. "A fost cel mai urat meci de cand sunt eu la echipa. Jucatorii care s-au lasat angrenati in acest conflict vor fi amendati. Era o partida amicala, nu ma interesa rezultatul, dar n-au voie sa faca asemenea greseli", a declarat dupa meci tehnicianul formatiei din Banie, Stefan Stoica. Craiovenii au terminat meciul cu un om mai putin, dupa ce si Ignat a fost eliminat in minutul 72, iar pe banca nu se mai gasea nici un jucator.
Explicatie
"La meci au fost ambitii oltenesti. Majoritatea jucatorilor de la Caracal isi doreste sa joace la Universitatea si d’aia au bagat asa mult «material»"
  • Adrian Mititelu, patron "U" Craiova
  • ×
    Subiecte în articol: sport