x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - "Batem pe CFR cu 2-0"

"U" CRAIOVA - "Batem pe CFR cu 2-0"

de Mario Morcov    |    09 Aug 2007   •   00:00
"U" CRAIOVA -  "Batem pe CFR cu 2-0"
Sursa foto: ROBERTO SALCEANU./

După ce inaintea meciului de la Iaşi au pronosticat o victorie la scor, şi acum, inaintea meciului cu CFR Cluj, oficialii olteni prevăd un succes clar. La Iaşi, Universitatea a fost invinsă cu 2-1.

După ce inaintea meciului de la Iaşi au pronosticat o victorie la scor, şi acum, inaintea meciului cu CFR Cluj, oficialii olteni prevăd un succes clar. La Iaşi, Universitatea a fost invinsă cu 2-1.

Managerul sportiv al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, este optimist inaintea meciului cu CFR Cluj, care se desfăşoară duminică, in Bănie, de la ora 20:15. Mai mult, el crede că scorul final va fi 2-0 pentru olteni. "Va fi un meci greu dacă ţinem cont de cum a evoluat CFR etapa trecută şi cum am evoluat noi, insă dacă punem in balanţă jocul nostru din prima etapă şi cel al CFR-ului de la Galaţi, atunci avem şanse mari de tot. Eu am mare incredere in copiii noştri şi cred că ei nu vor mai repeta prestaţia mai puţin bună de la Iaşi. De data aceasta mă mulţumesc şi cu 2-0. Din start refuz egalul, cred că vom căştiga. CFR este o echipă foarte bună, dar poate fi invinsă nu cu prea mare greutate", a incercat să insufle incredere Ilie Balaci.

VINE GINERELE. Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj reprezintă prima intălnire ca adversari dintre Ilie Balaci şi ginerele său, Eugen Trică, jucător la CFR Cluj. "Trebuie să căştige echipa mea. Eu sunt tatăl, aşa că sunt mai important. Ii urez baftă in toate meciurile din acest campionat, mai puţin in două dintre ele, se ştie care sunt acelea. Eugen este un jucător foarte bun, insă eu nu l-aş fi lăsat niciodată pe Didy să execute acel penalty cu Poli Timişoara. El trebuie să se impună ca lider al echipei şi să-l fi respins pe brazilian cănd a venit să pună mingea pe var", a spus Balaci.

ACCIDENT. El a comentat şi prestaţia jucătorilor Universităţii in meciul pierdut cu Poli Iaşi. "Cred că a fost un accident. Noi nu am jucat prost. Mi-a plăcut devotamentul băieţilor. Asta este, se intămplă să mai şi pierzi", a explicat Balaci. Oficialul oltean şi-a exprimat speranţa că meciul Romăniei cu Olanda se va desfăşura pe "Ion Oblemenco". "Ar fi păcat ca tricolorii să fie lipsiţi de plăcerea de a juca in faţa celui mai cald public din ţară şi pe un stadion arhiplin. Cred că vor mai şi rămăne spectatori in afara arenei."

×
Subiecte în articol: sport