x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Chef de chef in Banie

"U" CRAIOVA - Chef de chef in Banie

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    27 Dec 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA - Chef de chef in Banie

Ajunul Craciunului a fost unul deosebit pentru toti componentii gruparii alb-albastre. S-a taiat porcul, a venit Mosul la copii si juniori, s-a inaugurat magazinul clubului, totul culminand cu un chef de pomina.

Sfarsit de an in stil oltenesc. Ajunul Craciunului a fost unul deosebit pentru toti componentii gruparii alb-albastre. S-a taiat porcul, a venit Mosul la copii si juniori, s-a inaugurat magazinul clubului, totul culminand cu un chef de pomina.

Atmosfera specifica sarbatorii de Craciun s-a simtit cu varf si indesat si la Craiova, patronul gruparii din Banie, Adrian Mititelu, oferindu-le jucatorilor, dar si colaboratorilor sai, un banchet de final de an cu bucate si bauturi alese, dar si cu lautari pe masura.

PETRECERE. Universitatea Craiova a avut un tur de campionat contradictoriu. Daca in primele etape, nimeni nu-i dadea nici o sansa de a se salva de la retrogradare, o data cu instalarea pe banca tehnica a lui Stefan Stoica, in etapa a 10-a, rezultatele au inceput sa apara. Incheierea turului pe un linistitor loc 11 l-a facut pe patronul Adrian Mititelu sa organizeze un chef in toata regula, care a inceput cu taierea porcului si s-a terminat cu un show la care au participat manelistul Adi de la Valcea, interpretul de muzica populara Petrica Matu Stoian si Ciry Maier, un interpret autohton, mare suporter al Universitatii. La petrecere a participat si fostul antrenor al echipei, Ovidiu Stanga, care a stat la masa cu actualul tehnician si cu patronul Adrian Mititelu.

SUCCES. Primul magazin oficial din istoria clubului oltean s-a deschis chiar inainte de Craciun, inaugurarea fiind sarbatorita cu sampanie de catre toti oficialii clubului. Magazinul a fost luat cu asalt de sute de fani olteni dornici sa-si achizitioneze produse cu insemnele Craiovei. "A fost o adevarata nebunie, dar ne asteptam la asta. Marfa este de calitate si preturile sunt competitive. Este un magazin adevarat cum nu stiu daca mai are cineva in tara", a spus directorul de marketing al clubului Lucian Mitu. Altfel, la reunirea lotului, care va avea loc la 12 ianuarie, va fi prezent si un fundas central Australian, care a jucat in Scotia si se afla la final de contract.
Refren
"De ce mi-e mie dor, Liga Campionilor". Acesta a fost refrenul serii, repetat cu obsesie de manelistul Adi de la Valcea, spre imensa satisfactie a patronului Adrian Mititelu care a si declarat ca peste doi ani nici nu se gandeste sa nu joace in Champions League. Manelistul s-a declarat sustinator al Stiintei. Desi a cantat pentru Steaua si Dinamo pentru bani, de acum inainte se va numi Adi de la Craiova. Pe langa patronul Mititelu, care a aruncat cu bani la fiecare piesa, dintre jucatori, cel mai darnic a fost Florin Costea, valcean si el. Interpretul a spus ca are curaj sa puna pariu ca Universitatea va juca in cupele europene la finalul campionatului.

×
Subiecte în articol: sport