x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Ciucă: "Ne revenim cu UTA!"

"U" Craiova - Ciucă: "Ne revenim cu UTA!"

de Mario Morcov    |    13 Sep 2007   •   00:00
"U" Craiova - Ciucă: "Ne revenim cu UTA!"

Reinvestit şef al vestiarului după revenirea lui Ovidiu Stăngă pe banca tehnică a "alb-albaştrilor", Mădălin Ciucă este convins că formaţia din Bănie va ieşi din criză o dată cu meciul programat sămbătă.

Reinvestit şef al vestiarului după revenirea lui Ovidiu Stăngă pe banca tehnică a "alb-albaştrilor", Mădălin Ciucă este convins că formaţia din Bănie va ieşi din criză o dată cu meciul programat sămbătă.

 ■Jurnalul Naţional: Ce se intămplă cu Universitatea?

Mădălin Ciucă: Am traversat nişte momente teribil de grele, dar acum e timpul să ne revenim. Vă asigur că etapa aceasta vom invinge. Cinci etape fără nici un punct luat sunt de-ajuns. Pe de altă parte, cred că am avut şi ghinion. Dacă nu intălneam Rapidul runda trecută, de atunci ieşeam din această pasă neagră. Cu oricare altă echipă am fi jucat, era altceva, dar aşa am intălnit poate cel mai in formă adversar din acel moment.

■Ce a adus nou revenirea lui Ovidiu Stăngă pe bancă?

Este o schimbare, chiar un plus, pentru că Ovidiu ne cunoaşte, am lucrat inainte cu el, am făcut o performanţă impreună, dar trebuie să-l ajutăm şi noi. Să căştigăm cu UTA, apoi treptat să obţinem şi alte victorii.

■Ai redevenit căpitanul echipei.

Da, este o onoare pentru mine, chiar dacă am mai indeplinit acest rol şi in trecut. Totodată, reprezintă un atu in plus pentru prestaţiile mele, dar important este să căştigăm.

"Niciodată n-am fost atăt de obosit!"

■Totuşi, ce s-a intămplat de la acel 4-0 cu Farul de s-a ajuns la cinci infrăngeri consecutive?

Nu am putut să mai alergăm! Se pare că forma maximă am atins-o in jocurile de pregătire, iar acum nu am mai putut face faţă. Nu pot spune că a fost făcută greşit pregătirea fizică, insă eu unul am făcut destule stagii fizice de-a lungul anilor, dar niciodată nu m-am simţit atăt de obosit după căteva etape!

■Nu vă deranjează cănd suporterii spun că n-aveţi valoare?

E normal să se spună asta cănd pierzi cinci meciuri la rănd. Am vorbit şi eu cu destui oameni care m-au oprit pe stradă, dar sunt sigur că, depăşind acest blocaj, va fi bine şi ne vor reconsidera calităţile, ca atunci cănd am căştigat atătea partide.

■Conducerea clubului intenţionează să vă blocheze salariile dacă nu veţi căştiga.

Şi acum pierdem destui bani. Intr-adevăr, contractele incă le luăm, dar pierdem primele de joc. Oricum, riscăm să fie şi salariile blocate dacă vom continua aşa. In meciurile pierdute am dat deja cu piciorul la căteva mii de dolari, care sunt bani destui in Romănia.

■Nu vă e frică de acest minus 6 la "adevăr"?

Ba da! Ne sperie şi pe noi, insă de-abia aşteptăm acest meci cu UTA, să invingem şi să ne liniştim. Nu va fi uşor, pentru că arădenii formează o echipă incomodă şi destul de bună, insă vom face totul pentru succes. In plus, ne vor ajuta mult şi revenirile lui Tănasă şi Baird.Â

×
Subiecte în articol: sport