x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Colaborare cu PSV

"U" Craiova - Colaborare cu PSV

de Mario Morcov    |    29 Noi 2005   •   00:00
"U" Craiova - Colaborare cu PSV

Peste cateva zile, managerul general al gruparii din Banie, Ovidiu Stanga (foto), si directorul de marketing, Adi Popa, vor pleca pentru doua saptamani in Olanda, la Eindhoven.

IMAGINE. Vizita in Tara Lalelelor va fi folosita in scopul semnarii unui contract cu antrenorul Martin Koopman, dar si pentru punerea la punct a unei colaborari pe termen lung cu campioana Olandei, PSV Eindhoven. Demersul oltenilor este inlesnit si de faptul ca la celebrul club batav au jucat atat Ovidiu Stanga, cat si Gica Popescu. De asemenea, la inceputul lunii ianuarie, mijlocasul Universitatii, Mihai Dina, va pleca in Olanda, iar timp de doua saptamani se va pregati cu lotul celor de la PSV, sub comanda antrenorului Guus Hiddink.

MULTUMIT. Referitor la situatia echipei din campionatul intern, Ovidiu Stanga a declarat: "La inceput nimeni nu ne dadea prea mari sanse. Plecam si cu acea penalizare de doua puncte, dar iata ca acum suntem pe primul loc la o diferenta de doua puncte. Ma bucur ca nu ne-am desprins decisiv, pentru ca exista competitie, iar jucatorii vor sta mereu in priza. Sa stiti ca suntem exact acolo unde credeam ca o sa fim. Ma asteptam la acest parcurs", a spus Stanga.

STATUI
Prezent la lansarea cartii "Frumosii Nebuni ai Craiova Maxima", scrisa de ziaristul Ion Jianu, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anuntat ca doreste sa faca statui tuturor componentilor echipei care in urma cu peste 20 de ani faceau istorie in Europa. "In curtea interioara a Stadionului «Ion Oblemenco» vor fi amplasate statuile tuturor celor care au jucat in acea generatie. Merita ca tinerii de acum sa-i vada pe acei mari fotbalisti", a spus Solomon.

×
Subiecte în articol: sport