x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Cu antrenor de imprumut

"U" Craiova - Cu antrenor de imprumut

de Mario Morcov    |    28 Ian 2006   •   00:00
"U" Craiova - Cu antrenor de imprumut
Corespondenta din Limassol
Deoarece Gabi Boldici nu a putut merge in Cipru cu echipa, fiind prins cu treburi la nationala Romaniei, Ovidiu Stanga a cautat si a gasit in Cipru un antrenor de portari. Astfel, pe perioada sederii in Insula, antrenamentele specifice cu goalkeeperii Universitatii vor fi efectuate de Dimos Levos, antrenor cu portarii la Apoel Limassol.

EXERCITII. Portarii Mircea Bornescu si Mihai Neagoe au efectuat pentru prima data in acest cantonament pregatirea cu Levos, singurul absent fiind Silviu Lung jr, care a ramas in camera din cauza unei raceli. Tehnicianul cipriot, in varsta de 35 de ani, a lucrat cu cei doi goalkeeperi craioveni la reactie si la plasament, urmatoarea sedinta de pregatire pe care o face cu oltenii fiind programata luni. Titularul postului de portar al Universitatii, Mircea Bornescu, s-a aratat incantat de exercitiile facute cu Dimos. "Este un bun antrenor. Se implica forte bine si stie sa explice ce doreste", i-a spus Bornescu lui Ovidiu Stanga la sfarsitul sedintei de pregatire.

STANGA, SUPARAT PE BOLNAVI
Stanga s-a suparat pe elevii sai, care nu ii spun cand se imbolnavesc si apoi fac doar act de prezenta la antrenamente. "Decat sa veniti sa stati in vant si ploaie, mai bine va odihniti. Incep antrenamentele tari, sa aveti grija de sanatate. Ce acumulam acum ne ajuta pana la finalul returului", le-a spus Stanga jucatorilor, dupa ce in primele zile de pregatiri Lung jr, Stavaru si Covalenco nu au anuntat problemele de sanatate.

×
Subiecte în articol: sport