x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Curăţenie de iarnă

"U" Craiova - Curăţenie de iarnă

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    19 Dec 2007   •   00:00
"U" Craiova - Curăţenie de iarnă
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Ciucă, Velcovici, Baird, Gărgălie şi Stoianof nu vor mai face parte din lotul oltenilor, in timp ce antrenorul Nicolo Napoli intenţionează să aducă in Bănie căţiva fotbalişti din diviziile inferioare ale campionatului italian.



Ciucă, Velcovici, Baird, Gărgălie şi Stoianof nu vor mai face parte din lotul oltenilor, in timp ce antrenorul Nicolo Napoli intenţionează să aducă in Bănie căţiva fotbalişti din diviziile inferioare ale campionatului italian.

La numai 48 de ore de la ultimul meci oficial susţinut de Universitatea in acest an, conducerea clubului din Bănie a pus pe lista de transferuri cinci jucători, aceştia fiind Ciucă, Velcovici, Baird, Gărgălie şi Stoianof.


DRASTIC. Dacă despărţirile de Baird, Gărgălie şi Stoianof erau iminente, au surprins nominalizările lui Ciucă şi Velcovici pe lista "neagră". Deşi a fost timp de mai multe etape căpitanul echipei, Mădălin Ciucă a intrat intr-un con de umbră o dată cu instalarea italianului Nicolo Napoli pe banca tehnică, care l-a marginalizat treptat pe jucător in urma gafelor repetate. "Am avut o discuţie luni dimineaţă cu Adrian Mititelu şi am decis amăndoi că aşa este cel mai bine. Cum antrenorul nu are incredere in mine şi nu contează pe serviciile mele, mai bine plec. Aş sta toată viaţa la Universitatea, am un salariu mare, condiţiile sunt printre cele mai bune, dar nu mă pot adapta cu statutul de rezervă. Sper să-mi găsesc o echipă din străinătate", a declarat Ciucă. Totodată, Gabriel Velcovici nu s-a arătat surprins de decizia luată: "Mă aşteptam la acest lucru, deoarece am simţit că nu intru in vederile antrenorului. O să plec la altă echipă, prefer să joc decăt să stau pe banca de rezerve. Momentan n-am nici o ofertă, dar sper să-mi găsesc echipă căt mai curănd".


HOTÃ...RĂT
"Vom renunţa la mai mulţi jucători, urmănd să aducem alţi trei-patru fotbalişti de valoare. Imi doresc cel puţin un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. In primăvară trebuie să ne prezentăm altfel".
Nicolo Napoli - antrenor


Tabel jucători

Plecări sigure
M. Ciucă Â Â Â (străinătate)
G. Velcovici    (CSM Vălcea?)
M. Baird    (China)
Ov. Stoianof    (necunoscută)
C.tin Gărgălie    (CSM Vălcea?)
Â
Plecări incerte
Mihai Dina
Irinel Găman
Cosmin Găngioveanu
Valerian Gărlă
Nicuşor Bănică
Dorel Stoica    (străinătate)

×
Subiecte în articol: sport