x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Drama lui Michael Baird

"U" Craiova - Drama lui Michael Baird

de Mario Morcov    |    17 Aug 2006   •   00:00
"U" Craiova - Drama lui Michael Baird

Unul dintre cei mai apreciati jucatori ai oltenilor, australianul Michael Baird, a plecat marti seara in Australia. Logodnica sa, Angie, se zbate intre viata si moarte intr-un spital din Sydney. Aflat in cantonament, unde pregatea meciul din etapa a 4-a a Ligii 1, din Giulesti, cu Rapid, atacantul Universitatii a fost informat ca iubita sa Angie in varsta de 22 de ani a fost internata de urgenta la un spitalul din Sydney, din cauza unei meningite agravate. In consecinta, Baird a parasit marti seara Craiova. Vestea i-a tulburat pe colegii de echipa, care o cunosteau foarte bine pe Angie, ea fiind prezenta la cheful promovarii, alaturi de Michael. "Parea foarte sanatoasa", spunea un jucator. Acum, logodnica lui Baird se afla in coma, iar fotbalistul doreste sa-i fie alaturi pe patul de spital.

SE INTOARCE. La plecarea din Banie, atacantul a promis conducerii ca, indiferent de modul in care va evolua starea sanatatii lui Angie, va reveni la Craiova la inceputul saptamanii viitoare, pentru a putea evolua in meciul cu Dinamo. Coechipierii i-au promis: "Vom juca pentru tine cu Rapid".

MITITELU: "LA ANUL, SIGUR VOM IESI IN EUROPA"
Cu trei zile inaintea confruntarii cu Rapid, de sambata seara, patronul Universitatii Adrian Mititelu viseaza frumos: "Putem aduna sase puncte in cele doua meciuri, daca vom prinde o zi buna si vom juca asa cum imi doresc eu. Dar foarte usor putem sa si pierdem ambele meciuri. Obiectivul nostru este sa crestem, sa castigam cat mai multe meciuri, iar daca vom putea ajunge in Europa va fi foarte bine. Daca nu, nu este nici o tragedie. La anul, cu siguranta se va intampla", a spus Mititelu. El a mai afirmat ca a pariat cu fostul jucator rapidist, Danut Lupu, ca Universitatea nu va pierde meciul cu Rapid: "Ma duc in Capitala sa-mi iau pariul. Suntem o echipa care joaca si nu se apara. Nu ne bagam cu fundul in poarta ca sa bubuim orice balon pentru a castiga un punct. Mereu am facut jocuri bune in Giulesti, iar statistica arata ca nu am pierdut niciodata de doua ori la rand".

×
Subiecte în articol: sport