x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - FC ARGES 3-1 / Un Pic cam usor

"U" CRAIOVA - FC ARGES 3-1 / Un Pic cam usor

de Mario Morcov    |    14 Aug 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA  -  FC ARGES 3-1 / Un Pic cam usor

Craiovenii au obtinut prima victorie de la revenirea in Liga I intr-o maniera lejera o data cu reintrarea lui Ovidiu Stanga pe teren.

Succesul a coincis cu revenirea lui Stanga ca antrenor pe banca tehnica dupa demisia de trei zile dinaintea confruntarii cu Steaua. Prestatia sa a contat enorm de mult pentru tinerii sai elevi, chiar daca pitestenii nu s-au omorat cu firea. La finalul meciului, Stanga a comentat: "Ma bucur mai mult pentru jocul prestat. Am fost mai buni. Titularizarea mea cred ca a fost benefica echipei".

MORAL. Victoria l-a dezlantuit la finalul intalnirii pe patronul Adrian Mititelu. "Acest meci este doar inceputul, o sa fie din ce in ce mai bine, pentru ca am spus ca aceasta tanara echipa are nevoie de o victorie pentru a se dezlantui", a spus Mititelu. Apoi a continuat: "Daca la final rezultatul ar fi fost 9-4, nimeni nu ar fi zis nimic la cum s-au desfasurat ostilitatile, cu faze de gol la ambele porti". Mititelu a prevestit apoi: "Nu o sa pierdem in Giulesti".

FAIR-PLAY. Golul lui Saceanu a fost reusit intr-un moment in care grecul Giannopoulos se afla la pamant in propriul careu, dupa un contact cu colegul sau Daouda. Italianul de pe banca argesenilor, Giannini, a acuzat banca tehnica a oltenilor pentru lipsa de fair-play. Nervii lui Giannini nu s-au calmat nici la conferinta de presa. Cand a plecat nu a dorit sa dea mana cu Stanga. Antrenorul craiovenilor a explicat: "A fost lipsa de fair-play din partea echipei noastre. Imi cer scuze si acum, asa cum am facut-o si la pauza. Am strigat de doua-trei ori la jucatori sa dea mingea afara. Baietii erau furati de peisaj si nu au reactionat, dar pana la a nu intinde mana nu mi se pare normal".

PATRONII SUNT BUNI PRIETENI
Patronul oaspetilor, Cornel Penescu (dreapta), sponsor al alb-albastrilor si prieten foarte bun al lui Adrian Mititelu (stanga), parea destul de afectat de rezultatul intalnirii. Pe tot parcursul meciului, cei doi patroni au stat unul langa celalalt, glumind foarte des. "Cu un ochi plang pentru FC Arges, iar cu altul rad pentru Universitatea. Ma bucur pentru prietenul meu Adrian Mititelu, pentru ca merita aceasta victorie." Penescu si Mititelu au colaborat anul trecut intr-o afacere imobilara, iar in momentul cand a preluat pachetul majoritar la FC Arges, pitesteanul a anuntat ca Mititelu va fi sfatuitorul sau pe probleme de fotbal. De altfel, firma PIC, sponsor principal al argesenilor, se regaseste si pe tricourile oltenilor. "Am intalnit un adversar foarte bun. FC Arges a jucat un fotbal foarte bun", si-a flatat Adrian Mititelu la final adversarii, care a mai dezvaluit: "Am avut un vis frumos si am fost sigur ca vom invinge".

×
Subiecte în articol: sport mititelu