x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova / Ganduri mari

"U" Craiova / Ganduri mari

de Mario Morcov    |    16 Dec 2005   •   00:00
"U" Craiova / Ganduri mari

Prezent la emisiunea "Om la om" de pe TV Sport, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca are planuri marete in ceea ce priveste viitorul echipei. Prezent la emisiunea "Om la om" de pe TV Sport, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a declarat ca are planuri marete in ceea ce priveste viitorul echipei.
"Pana acum am cheltuit 2,5 milioane de euro si voi mai investi cat va fi necesar pentru a construi o echipa care sa se bata cu granzii. La anul, pe vremea asta, Craiova va fi in primele trei echipe in clasamentul Diviziei A. Am curaj sa pun pariu cu oricine", a spus boss-ul oltean.

PIEDICI. Acesta a mai declarat ca autoritatile locale ii pun tot felul de piedici in ceea ce priveste utilizarea stadionului "Ion Oblemenco", din acest motiv gandindu-se chiar sa construiasca o alta arena, de 15.000 de locuri: "Exista o gasca in Craiova, formata din primar, viceprimar si cativa consilieri care fac legea in oras. Acestia nu mi-au acordat nici o sansa cand am preluat echipa, iar acum, vazand ca suntem pe primul loc, ne pun tot felul de piedici. As face alt stadion, dar sunt sigur ca voi avea probleme cu autorizatiile pentru teren."

COMPARATIE
Patronul Universitatii a mai declarat ca Andrei Ionescu, aflat in aceste zile la pregatire cu PSV Eindhoven, campioana Olandei, nu va fi vandut pana in vara. "Andrei Ionescu este un jucator de cinci stele. Cu siguranta va fi la fel de bun ca Mutu si Chivu. Daca va fi sa plece, suma pentru care i-as da drumul nu va fi mai mica de 3,5 milioane de euro, care sa ne ajute sa luam alti jucatori la Craiova", a declarat Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport craiova