x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - "Ne-au furat cel puţin zece puncte!"

"U" Craiova - "Ne-au furat cel puţin zece puncte!"

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    04 Dec 2007   •   00:00
"U" Craiova - "Ne-au furat cel puţin zece puncte!"

Acuzănd direct arbitrajul de la Piatra-Neamţ, patronul Universităţii ameninţă cu retragerea din fotbal in caz că formaţia din Bănie va mai pierde puncte pe măna "cavalerilor fluierului".

Acuzănd direct arbitrajul de la Piatra-Neamţ, patronul Universităţii ameninţă cu retragerea din fotbal in caz că formaţia din Bănie va mai pierde puncte pe măna "cavalerilor fluierului".

Frustraţi pe bună dreptate după infrăngerea de pe terenul Ceahlăului, la capătul unui meci in care au ratat o sumedenie de ocazii, craiovenii acuză şi prestaţia brigăzii de arbitraj conduse de Mugurel Drăgănescu.

VEHEMENT. Patronul Adrian Mititelu a declarat ieri că se găndeşte inclusiv să se retragă din fotbal in cazul in care formaţia din Bănie va mai fi dezavantajată. Concret, Universitatea reclamă neacordarea a două penalty-uri. "Soluţia e una singură, şi anume aducerea arbitrilor străini. Oprim trei-patru arbitri romăni care au valoare, iar pe ceilalţi ii trimitem acasă. Ce vină am eu că in acest tur de campionat am patru meciuri in care m-au «măncat» arbitrii?!? Mi-au luat cel puţin zece puncte şi lumea mă injură pe stradă, spunăndu-mi că nu sunt bun să conduc Universitatea Craiova! A fost o rea intenţie ieşită din comun. S-a sărit calul prea tare de data aceasta, au fost cel puţin zece decizii greşite impotriva noastră la Piatra-Neamţ. Căteodată mă găndesc chiar şi la varianta de a nu mai investi in fotbal. Totuşi, n-am să renunţ uşor la visul meu de a face din nou o echipă mare la Craiova", a declarat Mititelu.

INCIDENTE. După incidentele izbucnite la final intre jucătorii celor două formaţii, in urmă cărora Baird şi Nohai au fost eliminaţi, componenţii Universităţii ii acuză pe nemţeni de provocare. "Eram la incălzire, cănd a fost un aut pentru noi şi am primit mingea din tribună. Normal, ne-am grăbit să o dăm coechipierilor, moment in care a venit la noi vicepreşedintele Ceahlăului, Ioan Mărginean, şi a inceput să ne injure de morţi şi de rasa noastră de olteni. Apoi l-a scuipat pe Gărgălie şi după aceea şi pe mine", a spus ieri fundaşul Ştefan Bărboianu, care a mai precizat că la final jucătorii nemţeni au fost asmuţiţi la bătaie de tehnicianul Viorel Hizo.

dragos.stoica@jurnalul.ro

Complot?

Un alt om din lumea fotbalului care a atacat in ultimele zile arbitrajele echipei sale este preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, in pofida faptului că echipa sa a bătut cu 2-0 pe "U" Cluj: "Meciul cu «U» Cluj l-am căştigat impotriva unor şefi din fotbal şi a arbitrilor. Avem echipă bună şi vom căştiga şi campionatul, chiar dacă există o coaliţie impotriva noastră. In momentul acesta nu ne este frică de nici o echipă şi nici de jocurile de culise, suntem mai tari decăt orice fel de combinaţii. Există o coaliţie a cluburilor bucureştene impotriva noastră, asta ştiu sigur, in care sunt implicaţi căţiva conducători de cluburi".

×
Subiecte în articol: sport