x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Pact cu Solomon

"U" Craiova - Pact cu Solomon

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    26 Oct 2006   •   00:00
"U" Craiova - Pact cu Solomon

Dupa mult timp in care s-a aflat la cutite cu primarul orasului, patronul Adrian Mititelu s-a impacat cu Aurica Solomon, care a anuntat ca va concesiona clubului Stadionul "Ion Oblemenco" pentru cel putin 20 de ani.

Cele trei victorii din campionat si succesul de ieri, din Cupa Romaniei, par sa fi adus liniste la Craiova.

PACE. Initiativa incheierii conflictului cu Primaria i-a apartinut lui Mititelu. Acesta l-a vizitat in urma cu cateva zile pe primarul Solomon, cei doi strangandu-si mainile la despartire. "Am ingropat securea. Nu face bine nimanui sa fim pe pozitii adverse. Nu vreau sa mut echipa din Craiova, s-a inteles complet aiurea, doar ca Stadionul «Ion Oblemenco» are nevoie de modernizare urgenta, iar in vremea asta va trebui sa jucam in alta parte pentru un sezon intreg", a explicat Mititelu. La randul sau, Solomon a precizat ca va ajuta echipa de fotbal: "Nu avem banii necesari pentru modernizarea arenei. Vom concesiona stadionul clubului, ca sa se poata investi in el. Mititelu este de admirat, pentru ca baga bani in fotbal".

RAZBOI. Daca s-a impacat cu Solomon, Adrian Mititelu s-a facut foc pe Dumitru Dragomir si pe presedintele lui Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, pe care i-a acuzat ca au tras sforile la LPF ca meciul de campionat intre cele doua formatii sa nu fie amanat de vineri pentru sambata, desi craiovenii au jucat ieri in Cupa Romaniei. "Bine ca nu ne-au pus sa jucam seara, cand ne intorceam de la Brasov. Este incredibil ce decizie au luat cei de la Liga. Cel mai dezamagit sunt de presedintele Dumitru Dragomir. Pe Pandurii oricum ii batem vineri, pentru ca noi avem in echipa jucatori adevarati, pe cand ei au numai mercenari. Pandurii va ramane in istoria fotbalului romanesc, si nu numai, ca fiind echipa ce a retrogradat si a promovat in acelasi sezon", a declarat Mititelu.

VICTORIE. Elevii lui Stefan Stoica s-au calificat in optimile Cupei Romaniei, dupa ce au invins ieri pe Ceahlaul cu 2-1 (1-1). Condusi initial dupa penalty-ul transformat de Doicaru, oltenii au egalat inainte de pauza prin autogolul lui Forminte, pentru ca rezerva Parvu sa semneze golul victoriei cu un sfert de ora inainte de final.

×
Subiecte în articol: sport