x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Propaganda din avion

"U" Craiova - Propaganda din avion

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    13 Oct 2005   •   00:00

Programata maine seara, de la ora 19:00, partida dintre Universitatea Craiova si Petrolul este promovata in Banie cu ajutorul Aeroclubului Oltenia Craiova.

INEDIT. In intentia de a aduce la stadion cat mai multi suporteri, oficialii "Stiintei" au tiparit cateva sute de mii de fluturasi in care fac apel la sprijinul spectatorilor. "Fiti alaturi de tanara si talentata echipa a Universitatii Craiova! Veniti cu totii la cel mai important meci din aceasta toamna, cel cu rivala la promovare Petrolul Ploiesti!" este scris pe fluturasii care vor fi raspanditi din mai multe avioane pe cuprinsul intregii Oltenii. Pentru a asigura succesul acestui demers, organizatorii au decis ca intrarea pe stadionul "Ion Oblemenco" sa fie libera.

SPECTACOL. Nucleul galeriei craiovene este conectat deja la importanta partidei cu Petrolul si anunta un spectacol deosebit. "Pentru noi, un meci cu Petrolul nu va fi niciodata un derby, altii fiind «clientii» nostri, dar, tinand cont de contextul actual, partida cu ploiestenii este foarte importanta pentru echipa", au precizat ieri oltenii. In ceea ce-i priveste pe suporterii Petrolului, nu mai putin de zece autocare ii vor transporta pe acestia la Craiova. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport