x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Recurs Bistriţa!

"U" CRAIOVA - Recurs Bistriţa!

de Mario Morcov    |    06 Noi 2007   •   00:00
"U" CRAIOVA - Recurs Bistriţa!
Sursa foto: Razvan Pasarica/

După ce Comisia de Apel i-a ridicat suspendarea portarului oltean, iar acesta a apărat deja in trei meciuri, Gloria a făcut recurs, cerănd repedepsirea lui Bornescu.

După ce Comisia de Apel i-a ridicat suspendarea portarului oltean, iar acesta a apărat deja in trei meciuri, Gloria a făcut recurs, cerănd repedepsirea lui Bornescu.

Situaţia lui Mircea Bornescu riscă să devină o telenovelă. Suspendat iniţial pentru şase etape şi achitat după ispăşirea unui singur meci pe bară, goalkeeper-ul oltenilor este din nou contestat de Gloria Bistriţa.

RĂZBOI. Iritaţi de faptul că absenţa lui Coroian contează enorm pentru trupa lui Ovidiu Sabău şi că Tătăruşanu a fost suspendat la răndul său pentru trei etape după ce l-a scos din circuit pe buzoianul Ochiroşii pentru şase luni, conducătorii Gloriei au depus ieri un recurs la Comisia de Apel a FRF. Concret, aceştia solicită resuspendarea lui Bornescu, de data aceasta pentru o perioadă cuprinsă intre 16 şi 24 de etape, aredelenii motivănd că infracţiunea olteanului se incadrează acum la vătămare corporală! Şedinţa Comisiei de Apel va avea loc joi, 8 noiembrie, dar conducătorii formaţiei din Bănie par destul de liniştiţi in privinţa verdictului final. "Dumnezeu e sus şi vede tot. Cei care m-au judecat s-au convins că n-am avut nici urmă de intenţie să-l lovesc pe Coroian. Ca răsplată, cred că din acest motiv il au bistriţenii acum suspendat pe Tătăruşanu, pentru că mi-au vrut răul mie. Oricum, nu-mi pică deloc bine cănd aud de astfel de lucruri. Am ajuns să-mi fie frică să ies pe centrări, iar arbitrii se uită la mine de parcă aş fi din altă lume. Am fost atacat foarte tare după evenimentul cu Coroian, unii m-au comparat cu naziştii, alţii mi-au zis direct că sunt criminal, nici nu vreau să-mi aduc aminte", a declarat ieri Bornescu.

×
Subiecte în articol: sport