x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Revine Napoli in Bănie

"U" Craiova - Revine Napoli in Bănie

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    04 Oct 2007   •   00:00

Italianul Nicolo Napoli va reveni pe banca tehnică a Universităţii Craiova după meciul de vineri cu Gloria. Acesta a mai antrenat echipa olteană in returul sezonului 2003-2004.

Italianul Nicolo Napoli va reveni pe banca tehnică a Universităţii Craiova după meciul de vineri cu Gloria. Acesta a mai antrenat echipa olteană in returul sezonului 2003-2004. Astfel, transferat la Gloria in vară, fostul atacant al oltenilor Lucian Părvu nu va avea măine ocazia să-şi ia revanşa in faţa fostei sale echipe, deoarece legitimarea sa la Bistriţa a fost condiţionată de o inţelegere prin care jucătorul să nu fie folosit in meciul direct.

REPLICĂ. Fotbalistul a ţinut totuşi ieri să-i răspundă managerului general al craiovenilor, Ilie Balaci, care a spus că Părvu nu merita să fie titular la Craiova. "Am fost titular şi la Universitatea, dar pe vremea cănd acolo erau antrenori! Aşa s-a intămplat cănd era nea Fane Stoica! Ceilalţi tehnicieni pe care i-am avut la Universitatea, vai de mama lor! Şi, apropo, cănd a făcut echipa la meciul cu Unirea Urziceni, Balaci m-a băgat titular! Cănd am ajuns la Bistriţa, cei de aici au rămas interzişi cănd au văzut in ce hal eram. Chiar m-au intrebat dacă am făcut pregătire fizică in vară!", a spus Părvu. Legat de Gloria, Părvu a spus că se simte bine: "Nu am intălnit pănă acum un antrenor ca Neluţu Sabău! Ştie ce face şi pune suflet, nimic nu-i scapă! Orice greşeală de-a noastră este intoarsă pe toate feţele!".

Incredere

La două zile după ce a implinit 23 de ani, mijlocaşul oltean Gabriel Velcovici a afirmat că cel mai frumos cadou pentru ziua sa ar fi obţinerea unei victorii la Bistriţa. "Trei puncte ar insemna foarte mult pentru noi. Depinde de modul cum vom aborda acest meci, dar eu cred că putem invinge. Orice s-ar spune, cred că Universitatea este peste Gloria. In etapa trecută am reuşit un succes de moral. Suntem mai motivaţi după ce am reuşit să căştigăm şi să intrerupem acea serie neagră. Pănă acum am avut mare ghinion in meciurile de afară, iar Bistriţa este prima ocazie să indreptăm acest lucru. La Iaşi, la 1-1, am forţat să marcăm, iar la Tărgu-Jiu am primit două goluri aiurea. Acum ne concentrăm, ne-am dat şi noi seama ce greşeli am făcut, am invăţat din ele şi vom remedia situaţia".

×
Subiecte în articol: sport