x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA: Tatonări fără ofertă clară

"U" CRAIOVA: Tatonări fără ofertă clară

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    03 Oct 2007   •   00:00
"U" CRAIOVA: Tatonări fără  ofertă clară

După ce numele său este din nou vehiculat in legătură cu o revenire pe banca Universităţii, Sorin Cărţu, ultimul antrenor care a adus titlul in Bănie, in 1991, a declarat ieri că momentan nu a primit o ofertă concretă din partea lui Adrian Mititelu.

După ce numele său este din nou vehiculat in legătură cu o revenire pe banca Universităţii, Sorin Cărţu, ultimul antrenor care a adus titlul in Bănie, in 1991, a declarat ieri că momentan nu a primit o ofertă concretă din partea lui Adrian Mititelu.

FERM. Reputatul tehnician a afirmat că nu se pune deocamdată problema unei reveniri. "N-au fost discuţii la modul concret. Aşa, prin intermediari, au fost poate unele tatonări. Eu sunt antrenor, sunt disponibil, nu sunt legat printr-un contract de vreun alt club, deci cine vrea să stea de vorbă cu mine o poate face oricănd. Ne intălnim, discutăm şi vedem ce are de oferit fiecare. Momentan insă nu este nimic cert cu Universitatea, dar nu se ştie ce poate aduce viitorul", a comentat cu diplomaţie "Sorinaccio" ultimele zvonuri.

VALOARE. La două zile după ce Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit o ofertă pentru vănzarea clubului din partea lui Gabi Popescu, se pare că şi fostul căpitan al naţionalei Gică Popescu ar fi implicat in această posibilă tranzacţie. Conform managerului general Ilie Balaci, oferta de zece milioane de euro este mult prea mică: "Universitatea nu este de vănzare, dar, şi dacă ar fi, ar costa undeva peste 70 de milioane de euro! Universitatea este un brand şi nu poate fi dată de pomană. Acum două luni am avut oferte de 4,5 milioane de euro pe doi jucători!". In altă ordine de idei, abandonat de salariaţi, clubul din Bănie a ajuns să dea anunţ in ziar pentru ocuparea posturilor de director administrator, director investiţii şi secretară.

Vor puncte

Potrivit lui Ilie Balaci, Universitatea va aborda la victorie partida de la Bistriţa, contra Gloriei, care va avea loc la finele acestei săptămăni. "Vrem să le arătăm că suntem Universitatea Craiova, că le suntem superiori. Indiferent de poziţia lor in clasament, Universitatea este peste ei. Ca tot, ca tradiţie, ca performanţă, ca nume", a spus Balaci.

In altă ordine de idei, portarul Mircea Bornescu a devenit ieri tată pentru prima oară in viaţă, după ce soţia sa, Elena, a născut, prin cezariană, un băieţel de 3,750 kg şi 53 cm, care va fi botezat Nicolas Tudor Gabriel. "Sunt cel mai fericit om din lume. Este primul copil, dar cu siguranţă vor mai urma şi alţii", a declarat ieri goalkeeper-ul.

×
Subiecte în articol: sport