x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U Craiova - Unirea Urziceni 0-0 / Salvarea, de la Primavera

U Craiova - Unirea Urziceni 0-0 / Salvarea, de la Primavera

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    23 Apr 2007   •   00:00
U Craiova - Unirea Urziceni 0-0 / Salvarea, de la Primavera

Cel de-al 11-lea meci consecutiv fără victorie inregistrat de Universitatea Craiova in această ediţie de campionat i-a fost fatal antrenorului Ştefan Stoica. Tehnicianul Ştiinţei a fost demis, antrenor interimar fiind numit Florin Cioroianu.

Semieşecul din partida cu ialomiţenii a dus la demiterea antrenorului Ştefan Stoica, locul său pe banca tehnică a "juveţilor" fiind luat de Florin Cioroianu, tehnicianul "satelitului" Primavera Craiova, din campionatul republican de juniori.

BLOCAJ. Ştefan Stoica a găsit o explicaţie pentru seria negativă: "Este un blocaj psihologic in randul jucătorilor, nu cred că au uitat să joace fotbal. După aspectul jocului pot să spun că am caştigat un punct. Odată jucam şi noi aşa, puneam presiune pe adversar". Adrian Mititelu, patronul echipei, a plans după meci şi, după o şedinţă-fulger a Comitetului de Urgenţă al clubului Universitatatea Craiova, a anunţat: "Cand nu ai rezultate trebuie să iei nişte măsuri, şi noi am decis schimbarea antrenorului Ştefan Stoica şi a secundului Ştefan Crişan. Interimatul va fi asigurat de Florin Cioroianu, iar Daniel Mogoşanu va rămane antrenor secund". Cioroianu s-a arătat uimit de alegerea conducerii: "Recunosc că e o mare onoare pentru mine să stau pe banca tehnică, chiar dacă e vorba doar despre un interimat. Jucătorii au intrat in cantonament, sunt dăramaţi psihic, dar sunt conştienţi de povara care-i apasă. Sunt sigur că nu vom pierde miercuri la Piatra-Neamţ şi că vom invinge Naţionalul la sfarşitul săptămanii", a spus Cioroianu, care a adăugat că un rezultat favorabil la partida de sub Pietricica ar fi cel mai frumos cadou pentru el, fostul jucător al oltenilor implinind maine 44 de ani.


DEZAMĂGIRE
"Mi-am dat sufletul şi liniştea pentru binele acestei echipe pe care o iubesc atat de mult. Nu mai am ce să fac, nu mai am soluţii. Am crezut că vom bate Urziceniul, dar la cum am jucat de prost, mă bucur că nu am pierdut. Asta e viaţa, nu-ţi oferă intotdeauna tot ceea ce este bun şi frumos. Nu ştiu ce să mai fac ca să fie bine"
Adrian Mititelu
finanţator U Craiova

TRIBUNĂ EVACUATĂ ŞI MULTE AMENZI
In minutul 5 al partidei, la sugestia observatorului Dumitru Mihalache şi a vicepreşedintelui gazdelor Silvian Cristescu, suporterii de la "Peluza Sud" a stadionului au fost evacuaţi din arenă, pe motiv că proferau injurii la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, şi a patronului Adrian Mititelu. "Noi am făcut ceea ce ne-a cerut observatorul partidei. Am luat această măsură ca situaţia să nu degenereze. Foarte mulţi suporteri, după ce au fost evacuaţi, au spart geamurile catorva maşini aflate in apropierea stadionului, aceştia fiind amendaţi cu sume cuprinse intre 100 şi 200 de lei. Nu am luat aceste măsuri din proprie iniţiativă, noi ne-am făcut doar datoria. Inţeleg că sunt supăraţi pe echipă, dar comportamenul lor nu are nimic de-a face cu etica şi cu bunul-simţ", a declarat purtătorul de cuvant al Jandarmeriei Craiova, Cosmin Mirea. Au fost amendate 39 de persoane, suma totală a contravenţiilor ridicandu-se la 7.900 de lei.

PREZENTARE
Noul tehnician al Craiovei, Florin Cioroianu, este fost jucător al Ştiinţei, acesta mai antrenand pană acum pe FCM Drobeta Turnu-Severin, Electroputere Craiova, Minerul Mehedinţi , dar şi in Arabia Saudită. Acesta a rămas celebru după ce, in ediţia 1981-1982 a Cupei Romaniei, l-a inlocuit pe Nicolae Zamfir la o partidă pe care Universitatea Craiova o disputa in optimile Cupei, cu Minerul Certej, Federaţia hotărand că acesta nu avea drept de joc, Ştiinţa pierzand la masa verde cu scorul de 3-0.
×
Subiecte în articol: sport craiova