x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Uta 0-1 - SSST!! E meci...

"U" Craiova - Uta 0-1 - SSST!! E meci...

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    17 Sep 2007   •   00:00
"U" Craiova  -  Uta 0-1 - SSST!! E meci...

Ştiinţa a pierdut cea de-a şasea partidă consecutivă şi se afundă tot mai adănc in subsolul clasamentului, elevii lui Ovidiu Stăngă evoluănd lamentabil.

Ştiinţa a pierdut cea de-a şasea partidă consecutivă şi se afundă tot mai adănc in subsolul clasamentului, elevii lui Ovidiu Stăngă evoluănd lamentabil.

Atenţie! Fotbalul jucat de Universitatea Craiova poate să plictisească şi să devină nociv. Oficialii Ştiinţei ar trebui să afişeze inainte de fiecare meci acasă un poster la intrarea pe Stadionul "Ion Oblemenco" cu acest sfat, pentru ca fanii să ştie la ce pot fi expuşi privind meciurile echipei favorite. Comisia de Disciplină i-a ferit pe eventualii suporteri care ar fi venit la această partidă de la un supliciu iminent, hotărănd ca partida să se joace fără spectatori.

LINIŞTE. Atmosfera dezolantă din tribune cauzată de absenţa fanilor le-a fost transmisă şi fotbaliştilor din teren, care au presărat un joc anost, doar autogolul lui Prepeliţă şi cele căteva contraatacuri ale textiliştilor arătănd că acolo este un meci oficial din Liga I, nu un banal meci amical. Antrenorul arădenilor, Marius Lăcătuş, a spus că se aştepta la o replică mai dărză din partea gazdelor. "Am avut multe ocazii şi scorul putea fi mult mai mare. Am fost superiori in multe momente. Nu mă aşteptam să intălnesc o rezistenţă atăt de slabă din partea Craiovei. Nu au fost deloc agresivi, nu au depus efort, făcăndu-ne meciul mult mai uşor", a spus "Fiara". De partea cealaltă, Ovidiu Stăngă şi-a acuzat jucătorii. "Este o infrăngere dureroasă. Elevii mei au demonstrat că nu au respect pentru fotbal, pentru spectatori şi in acest ritm viaţa trece pe lăngă ei degeaba. La iarnă ne vom despărţi de unii jucători", a comentat Stăngă.

×
Subiecte în articol: sport