x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - "Vulpea" si strugurii acri

"U" Craiova - "Vulpea" si strugurii acri

04 Aug 2004   •   00:00

Luni seara, la emisiunea sportiva "Fotbal la Maxima" a postului local de televiziune 3TV, intr-o interventie telefonica, fostul mare jucator al Universitatii Aurica Beldeanu a sarit la gatul actualului antrenor principal al alb-albastrilor, Mircea Rednic.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

"Echipa nu joaca nimic! Si asa se intampla de cand a venit Rednic. A dat o groaza de bani pe niste anonimi. Ce a jucat Frunza, jucator de 100.000 de dolari? Ce antrenor e Rednic? S-a pus inaintea tuturor de la club, a spus ca el da bani, ca el face transferuri. E normal asa ceva? Toata lumea il lauda, dar este un antrenor slab. Tot ce a obtinut a fost cu noroc, aduceti-va aminte de meciul de la Brasov", a spus cel poreclit "Vulpea".

CONTRA. Ilie Balaci, invitat de asemenea in emisiune, a sarit in apararea lui Rednic si i-a replicat lui Beldeanu: "Esti nedrept Aurica! Daca tu si ceilalti antrenori de la centrul de copii si juniori ii puneati un tanar de 19 ani la dispozitie, nu ar mai fi dat 100.000 de dolari pentru un jucator de 26 de ani. Putea sa dea si 300.000 de dolari atat timp cat voi nu produceti nimic!". Gestul lui Beldeanu a fost amendat de toti cei prezenti in studio, Nae Ungureanu, Ion Velea, dar si de alti 10 suporteri care au intervenit telefonic in emisiune. In contrapartida, Beldeanu a afirmat ca el a format mai multi jucatori, dintre care i-a enumerat pe Plesan, Papura, Mircea Ilie si Jerry Gane.

"ESTE UN OM DIRIJAT"

Ieri, dupa antrenament, Mircea Rednic a comentat in termeni duri reactia lui Beldeanu. "Il respect pe Aurica pentru ce a facut ca jucator, dar ca om este un zero. Nu porneste de la el, ci este un om dirijat", a declarat "Puriul", caruia aceste observatii i-au lasat un gust amar. Antrenorul "Stiintei" a adaugat ca la Craiova performanta este impiedicata de interese, dar ca, o data cu sosirea sa in Banie, toate aceste probleme se vor incheia.

×
Subiecte în articol: sport